Laura Whitmore a născut în secret primul copil. Prezentatoarea și soțul ei, surprinși când au părăsit maternitatea împreună cu bebelușul

În vârstă de 35 de ani, Laura Whitmore a născut în secret o fetiță perfect sănătoasă. Deși nici prezentatoarea și nici soțul ei nu au publicat vreo imagine cu mica lor prințesă pe social media, la plecarea de la maternitate, ei au fost surprinși de paparazzii din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Iar azi, proaspăta mămică a prezentat-o întregii lumi pe bebelușă.

Laura Whitmore a născut în secret o fetiță

Moderatoarea emisiunii “Insula Iubirii” din Marea Britanie a devenit mămică la finalul lunii trecute, iar o echipă de paparazzi de la Daily Mail a surprins-o pe vedetă alături de soțul și fiica sa în timp ce plecau de la maternitate. Cei doi părinți radiau de fericire și s-au oprit la o cafenea din Londra înainte să se îndrepte spre casă.

Astăzi, 2 aprilie 2021, Laura Whitmore a publicat prima fotografie cu mica ei prințesă și a așternut câteva gânduri copleșitoare. După cum puteți observa în imaginea de mai jos, vedeta a fost atentă să nu i se vadă deloc fața bebelușei sale.

“Vă mulțumesc pentru toate mesajele trimise până în momentul de față. Noi suntem îndrăgostiți”, a scris prezentatoarea de la “Insula Iubirii”, ediția din Marea Britanie, pe pagina sa de Instagram.

Laura Whitmore a născut în secret o fetiță pe care o are cu soțul ei, Iain Stirling © Instagram

Nu rata: O vedetă de talie mondială s-a îmbrăcat de la cel mai apreciat designer român, Cristina Săvulescu! A făcut furori pe covorul roşu cu această ţinută

Laura Whitmore a dezvăluit că va deveni mămică de fetiță în cartea sa auto-ajutor, care se numește “Nimeni Nu Te Poate Ajuta, Cu Excepția Ta”.

Celebra blondă și soțul său, Iain Stirling, au trecut printr-o traumă în urmă cu trei ani… Fiind însărcinată, Laura Whitmore a suferit un avort spontan, iar drama a afectat-o atât de mult, încât nu a putut să vorbească despre acest eveniment nefericit.

Sursa foto: Instagram

Sursa


Warning: Undefined variable $post in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117