Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Doboș, în proces cu fosta soție pentru o pensie incredibilă

Dani, fiul fostului internațional Toni Doboș, se află de o bună perioadă la cuțite cu Iasmina, o tânără alături de care visa să-și petreacă restul vieții. Cei doi s-au căsătorit, au un copil împreună, însă au ajuns să aibă dispute prin sălile instanțelor de judecată. La mijloc este vorba de o pensie alimentară incredibilă, de doar 181 de lei. După ani de „luptă”, a venit și o primă decizie. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ce a hotărât instanța.

Cu șapte ani în urmă, Dani și Iasmina au ajuns la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Viața, însă, i-a adus din nou față în față. Din păcate pentru ei, la judecătorie. Tânăra l-a acuzat pe fiul fostului fundaș al “tricolorilor” că nu-i plătește pensia alimentară, motiv pentru care s-a văzut nevoită să intenteze proces.

Iată că destinul, mai exact o pensie alimentară nerezolvată și contestată de tânără, i-a adus pe cei doi din nou în aceeași încăpere. Au avut termen anul trecut, în martie, doar că acesta a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19 și, automat, a stării de urgență. Având în vedere faptul că, ulterior, Dani și Iasmina nu au ajuns la un consens, procesul și-a urmat cursul logic.

Decizia magistraților

Și, recent, magistrații au ajuns la o decizie. Una care, cu siguranță, nu-i convine lui Dani Doboș. Pentru că instanța a decis să majoreze pensia de întreținere de la ridicola sumă de 181 lei, pronunțată inițial, la un cuantum lunar de 1/4 din veniturile nete pe care le realizează fiul fostului internațional. Potrivit deciziei luate, zilele trecute, de magistrați, urmașul lui Toni Doboș este bun de plată până când copilul său va împlini 18 ani. (VEZI ȘI: VIAȚA DE FILM A FOSTULUI STELIST TONI DOBOȘ)

Iasmina și Dani nu au încheiat definitiv socotelile

Admite în parte cererea. Majorează pensia de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului prin Sentinţa Civilă nr. ***/09.02.2015 pronunţată de Judecătoria Buftea în Dosarul nr. ****/**/2014, de la suma de 181 lei la un cuantum lunar de 1/4 din veniturile sale nete realizate lunar. Obligă pârâtul la plata pensiei de întreţinere în cuantumul lunar de 1/4 din veniturile sale nete realizate lunar în favoarea minorului —, născut la data de —, începând cu data introducerii cererii de chemare în judecată, respectiv 14.08.2019, şi până la majoratul beneficiarului”, au stabilit magistrații, potrivit informațiilor CANCAN.RO. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

L-a acuzat că era violent și că bea peste măsură

Cu ceva vreme în urmă, Iasmina, ex-nora lui Toni Doboș, făcea dezvăluiri șocante din timpul mariajului cu Dani, fiul fostului “tricolor”. Potrivit acesteia, bărbatul era violent, nu era interesat de copil și consuma alcool în exces.

Eram în trei luni însărcinată şi el s-a schimbat brusc. Nu mai ştia ce spunea şi m-a băgat în cameră, m-a dat cu capul de mobilă. M-am simţit foarte rău. A doua zi, el nu şi-a mai adus aminte ce mi-a făcut (…). Mama lui i-a tăiat salariul pentru că lucra la baza lor. El a început să bea si se comporta urât şi îmi vorbea foarte urât. De ziua mea a bătut şi s-a jucat toată ziua jocuri video. M-am hotărât să divorţăm şi el a spus că vrea. El a sunat-o pe mama lui să o întrebe ce pensie să îi dea lui Aris şi ea a spus 95 de lei”, a povestit, la momentul respectiv, Iasmina. (CITEȘTE AICI: UN FOST FOTBALIST DIN GHENCEA A LUAT DECIZIA DE A INSCRIE ECHIPA ARMATEI IN LIGA A V-A)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *