Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Răsturnare de situație la Survivor România! Elene Marin în consolează pe Sebastian Chitoșcă. „Te înțeleg cel mai bine”

Răsturnare de situație la Survivor România, după ce Sebastian Chitoșcă a fost subiectul unui scandal de proporții. După ce a fost apostrofat și înjurat de Culiță Sterp, Elena Marin le-a consolat și i-a dat câteva sfaturi.

De multe ori Elena Marin a fost ținta atacurilor lui Sebastian, iar Faimosul s-a comportat destul de urât cu ea. Însă se pare că aceasta a dat uitării trecutul și atunci când l-a văzut jos, a lăsat orgoliul deoparte și a mers și l-a consolat, oferindu-i și câteva sfaturi. (CITEȘTE ȘI: MAJDA, DEZVĂLUIRI DIN CULISELE SURVIVOR ROMÂNIA! „E GREU SĂ RĂMÂI OM ÎN JUNGLĂ”)

Elena Marin a așteptat până ce a rămas sigură cu Sebastian și i-a dat câteva sfaturi. Aceasta a empatizat cu el, a spus că știe cum e să fie pusă la colț de restul și că nu trebuie să se demoralizeze și să dea tot ce e mai bun din el în continuare.

„Vrei să-ți spun două cuvinte acum că a plecat toată lumea? Cuvintele sunt de prisos, sincer, noi n-am avut o interacțiune prea bună, doar că… Milă e prea mult spus, să stârnești milă cuiva nu e bine. Sincer, eu cumva te înțeleg, că nu-i ok să fii pus la colț, te înțeleg cel mai bine.

Ar trebui să rămâi focusat pe tine  și indiferent de ceea ce se întâmplă, ți-o zic din experiență, nu face greșeala, dacă Doamne ferește am pierde jocurile de imunitate să te ceri acasă. Rămâi aici, luptă până la capăt și indiferent de situație, așa cum am mai spus, ai venit singur, pleci singur”, i-a spus Elena Marin lui Sebastian.

Faimosul, impresionat de gestul colegei

Sebastian Chitoșcă s-a ar arătat mișcat de gestul Faimoasei și a apreciat că i-a dat câteva sfaturi. Acesta este determinat să nu se lase afectat de ceartă și să meargă mai departe. (VEZI ȘI: CONFLICT MONSTRU ÎNTRE DOI RĂZBOINICI DE LA SURVIVOR. SINDY ÎL ATACĂ NEMILOS PE SORIN: „E SLAB PE TRASEU”)

 „ Elena mi-a spus că mă înțelege și apreciez mult că a venit la mine. Războiul ăsta o să-l duc cu capul sus, nu o să răspund la injurii. Cu determinare pe traseu. Eu n-am niciun război cu nimeni, înțeleg dacă voi fi votat, dar nu accept să fiu măturat cu mine pe jos”, a spus Faimosul.

 

Sursa foto: captură Kanal D

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *