Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lavinia Pârva e cântăreață, dar și antreprenoare. Soția lui Ștefan Bănică vrea să își extindă afacerea deschisă în pandemie

Lavinia Pârva e cântăreață de ani buni, dar, mai nou, a devenit și antreprenoare de succes. Are propria afacere de care e tare mulțumită și pe care vrea să o extindă. A lansat-o chiar în anul 2020, când a petrecut mult timp acasă, în familie.

Soția lui Ștefan Bănică jr e cunoscută în industria muzicală de foarte mulți ani. A lansat o mulțime de melodii de-a lungul anilor, a susținut multe concerte, a mers la multe evenimente private, dar iată că anul pandemiei i-a schimbat viața. Lavinia Pârva a petrecut mult timp acasă, în familie, a avut grijă de micuțul Alexandru, care speră să moștenească multe dintre calitățile tatălui lui: „Mi-aș dori să aibă talentul, perseverența, să fie perfecționist ca tatăl lui. Dar vreau să facă el ce îi place să facă”, a declarat vedeta recent la Antena Stars.

Dincolo de viața de familie, Lavinia Pârva a fost preocupată și de pasiunea ei pe care a transformat-o într-o afacere. Are un magazin online de haine care îi poartă numele. Chiar ea este și imaginea brandului, este fotomodel. După ce a născut, aceasta a trecut printr-o serie de transformări, a slăbit, și-a mărit bustul, așa că acum stă fără rețineri în fața aparatului de fotografiat.

Lavinia Pârva e mulțumită de afacere, face haine pentru femei momentan, dar în curând speră să dezvolte, să scoată și haine pentru copii și bărbați.

„E o perioadă destul de încărcată, sunt foarte mândră de el și fericită totodată. Mă ocup de acest shop și el îmi ia foarte mult timp”, a spus Lavinia Pârva la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Pasiunea neobișnuită pe care o are fiul Laviniei Pârva

În viața personală, vedeta e fericită. E căsătorită cu Ștefan Bănică jr și împreună au un băiețel frumos, pe Alexandru.

„Noi ascultăm muzică și pentru că tati cântă tot timpul, se pregătește mereu. Alexandru recunoaște piesele, dansează. Numai dacă aude primul acord începe să danseze. Pe lângă asta, este fan curățenie. El asta face. De dimineață până seara vrea să facă curățenie în casă. (…) A venit și Moș Nicolae, da. Bineînțeles că a venit cu jucării, cu tot felul de nebunii. Pe Alexandru încă nu-l interesează subiectul.

Dar dacă i-aș da un aspirator și nu orice orice aspirator, pe cel mai vechi din casă, acela este preferatul lui. Sunetul de aspirator îi place și mai nou a început și cu mopul. Are niște înclinații foarte interesante”, a dezvăluit Lavinia Pârva la PRO TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *