Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată fratele cel mic al Laurei Cosoi. E o diferență de 29 de ani între ei

Laura Cosoi a debutat în showbiz în urmă cu mulți ani, dar de o bună perioadă se dedică soțului și celor două fetițe pe care le au împreună. Puțini știu însă detalii despre familia sa, despre frații vitregi pe care îi are.

Laura Cosoi și-a pierdut de curând tatăl. Acesta a fost infectat cu coronavirus și, din păcate, s-a stins din viață. Actrița a suferit și suferă în continuare. Iată că acum, în mediul online, Laura Cosoi și-a deschis sufletul și așa s-au aflat amănunte din viața ei.

Vedeta are o soră, pe Alina, dar și doi frați vitregi. Tatăl Laurei Cosoi a lăsat în urma sa doi băieți, pe Andrei, în vârstă de 16 ani, și pe Marius. Cel din urmă a împlinit acum 10 ani, iar aceasta a ținut neapărat să marcheze acest moment printr-o poză, dar și o declarație emoționantă.

„Dor de tine, tati! Azi, frățiorul nostru, fiul tău cel mic, împlinește 10 ani. Ne lipsești atât de mult…”.

Laura Cosoi nu poate trece peste moartea tatălui ei

Bărbatul suferea de diabet, iar starea lui s-a agravat într-un ritm alert. Actrița a povestit cum s-a întâmplat totul.

„E foarte greu să accept că tata nu mai e alături de noi, dar ştiu că de acolo, de unde e, ne veghează. A plecat fix acum o săptămână, brusc şi a lăsat în inimile şi familia noastră un gol imens, un dor de nedescris. Iar acesta e doar începutul. E greu pentru toată lumea, dar mai ales pentru fraţi, cu atât mai mult cu cât amândoi sunt încă mici (Andrei are 16 ani, iar Marius, 10 ani) şi au nevoie de tată, un tată bun care să îi ghideze mai departe, aşa cum am fost şi noi ghidate”, spune Laura Cosoi pe blogul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *