Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce se întâmplă cu emisiunea Andreei Marin difuzată pe TVR 2. Vedeta a făcut declarații: „Eu abia aștept”

A moderat una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, „Surprize, surprize”, și de curând a revenit în postura de prezentatoare la TVR 2. Andreea Marin a făcut declarații despre proiectul său „Nu există nu se poate”.

În toamna anului 2020 s-a aflat că Andreea Marin revine pe micul ecran cu o nouă emisiune la TVR 2. Primul sezon s-a încheiat, aceasta a dus în fața telespectatorilor multe personaje cu povești impresionante de viață. Acum a făcut anunțul despre emisiune.

Al doilea sezon începe pe 12 aprilie.

„Om frumos in fața camerei echipei ‘Nu exista nu se poate cu Andreea Marin’, om care visează la ce va ieși în spatele ei. Abia aștept să aduc în casele voastre oamenii extraordinari pe care ii descopăr zi de zi! Din 12 aprilie, sezon nou al emisiunii la TVR2, de luni până joi, la ora 18 și in reluare la 23! ❤️ P. S. Dacă ați pierdut ediții din sezonul trecut, le puteți vedea acum, zi de zi, la aceleași ore, la TVR2.”, a dezvăluit vedeta în mediul online.

Ce se întâmplă cu emisiunea Andreei Marin difuzată pe TVR 2. Vedeta a făcut declarații: "Eu abia aștept"

Aceasta a mai adăugat că filmările au început de câteva zile, ea și echipa muncesc la foc continuu. „Zi de zi, de dimineață până noaptea, filmăm noua serie @nuexistanusepoate care începe pe 12 aprilie, cu emoția întâlnirii cu oameni cu adevărat extraordinari. Ce binecuvântare e această muncă!”, a mai completat vedeta.

Ce se întâmplă cu emisiunea Andreei Marin difuzată pe TVR 2. Vedeta a făcut declarații: "Eu abia aștept"

Andreea Marin, viața la 46 de ani

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran. Vedeta a împlinit 46 de ani, iar cu această ocazie, a transmis pe contul de socializare un mesaj, alături de care a atașat o imagine.

„46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele.

Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate.

Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *