Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Marin a anunțat viitorul “Nu există nu se poate!”, emisiune la TVR

Andreea Marin a anunțat, pe o rețea socială, ce se întâmplă cu “Nu există nu se poate!”, emisiune pe care o prezintă la TVR. Fanii fostei “Zâne a Surprizelor” pot sta liniștiți. Show-ul va continua cu încă un sezon.

Anul trecut, în toamnă, Andreea Marin a anunțat că revine ca prezentatoare cu o nouă emisiune, la postul TVR 2. “Nu există nu se poate!” a fost un proiect surpinzător, care și-a găsit rapid fani. Primul sezon a luat, însă, sfârșit, iar telespectatorii au fost curioși să afle dacă o mai pot vedea pe brunetă pe micul ecran.

“Nu există nu se poate!”, emisiune prezentată de Andreea Marin la TVR 2, revine cu un nou sezon

Andreea Marin le-a dat, din fericire, o veste bună. “Nu există nu se poate!” va continua cu încă un sezon, al doilea, care va începe pe 12 aprilie. Vedeta a făcut anunțul pe o rețea socială.

Om frumos în fața camerei echipei ‘Nu există nu se poate cu Andreea Marin’, om care visează la ce va ieși în spatele ei. Abia aștept să aduc în casele voastre oamenii extraordinari pe care ii descopăr zi de zi! Din 12 aprilie, sezon nou al emisiunii la TVR2, de luni până joi, la ora 18 și în reluare la 23! P. S. Dacă ați pierdut ediții din sezonul trecut, le puteți vedea acum, zi de zi, la aceleași ore, la TVR 2”, a anunțat Andreea Marin pe o rețea socială.

“Ce binecuvântare e această muncă!”

Andreea Marin a mai precizat că filmările au început de mai multe zile, ea și echipa care o ajută muncind asiduu, pentru a le produce telespectatorilor surprize pe care să nu le uite prea curând.

Zi de zi, de dimineață până noaptea, filmăm noua serie @nuexistanusepoate care începe pe 12 aprilie, cu emoția întâlnirii cu oameni cu adevărat extraordinari. Ce binecuvântare e această muncă!”, a mai adăugat fosta “Zână a Surprizelor”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *