Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini rare cu Neti Sandu, „undercover” în Herăstrău

CANCAN.RO vă prezintă imagini rare cu Neti Sandu, “undercover”, la plimbare prin Herăstrău. Vedeta PRO TV nu renunță sub nicio formă la mască, mai ales după ce a trecut prin experiența COVID-19. „Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică”, era mesajul pe care Neti îl transmitea în noiembrie, anul trecut, când dădea piept cu temutul virus. Iar acum, simpatica prezentatoare a Horoscopului de la Pro TV își întărește imunitatea cu plimbări prin parc.

Neti Sandu a fost întâlnită de CANCAN.RO într-o zi perfectă pentru plimbare. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a ieșit în parc pentru a face o plimbare, însoțită de o domnișoară. În pași mici, cu răbdare și voie bună, vedeta de pe Pache s-a bucurat din plin de atmosfera relaxantă și nici nu a simțit cum a trecut timpul.

Așa cum puteți vedea în imaginile exclusive CANCAN.RO, Neti Sandu a purtat în permanență masca de protecție, protejându-se atât pe ea, cât și pe cei din jurul său, căci știm cu toții cât este de important, în aceste momente grele, să avem grijă de noi și de ceilalți.

(NU RATA: NETI SANDU, DEZVĂLUIRI DUREROASE DESPRE DRAMA PRIN CARE A TRECUT: ”A FOST O TRAUMĂ SEVERĂ”)

Neti Sandu a fost infectată cu noul coronavirus

În toamna anului trecut, Neti Sandu a fost infectată cu noul coronavirus, iar experiența nu a fost una prea plăcută pentru horoscopista de la Pro TV. Cu toate acestea, vedeta a trecut cu bine peste episodul dureros și acum se poate bucura din nou de viață, atât cât poate fi ea de normală în aceste circumstanțe grele pentru toată lumea.

„Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine”, a declarat Neti Sandu, pentru protv.ro, la scurt timp după ce a fost testată pozitiv.

De ce este Neti Sandu singură, la 61 de ani

La 61 de ani, Neti Sandu este o femei singură și se simte bine așa. Își dedică timpul serviciului, treburilor gospodărești și pasiunilor sale. Deși rareori vorbește despre viața sa privată, Neti Sandu a dezvăluit unul dintre cele mai grele episoade pe care le-a traversat.

Vedeta PRO TV a povestit că a trecut, acum mulți ani, printr-o despărțire traumatizantă. Bărbatul căruia i-a fost alături timp de 10 ani a părăsit-o fără prea multe explicații.

Neti Sandu, una dintre cele mai longevive apariții din televiziune

(CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA LUI NETI SANDU, DESPRE CARE NIMENI NU A ȘTIUT PÂNĂ ACUM: „M-AM DUS PREA TÂRZIU”)

Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formularea era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație.

Eu am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste asta şi să mă pot bucura de viaţă. Mă secase de toate resursele“, a mărturisit Neti Sandu, într-un interviu pentru unica.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *