Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop 1 aprilie 2021. Săgetătorii se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător au toate șansele să se îndrăgostească și să înceapă o nouă relație.

Contextul astrologic al zilei aduce în prim plan două aspecte importante. Primul este un sextil între Soare și Saturn, Marele Învățător, din zodia Vărsător, aspect care ne aduce răbdare, perseverență și acțiuni cumpătate. Aș putea spune că nu este un aspect care ne susține prea mult să facem farse, dat fiind că astăzi este Ziua Păcălelilor, însă iată că totuși vom fi și jucăuși grație lui Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec, care face un alt sextil cu Axa Nodurilor Lunare. Lăsând gluma deoparte, astăzi este o zi favorabilă pentru a clarifica situații sentimentale, dar și situații financiare. Posibil să apară ocazia unor noi începuturi în viața sentimentală, însă ar fi indicat să nu ne iluzionăm prea mult.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 MARTIE – 4 APRILIE 2021. SCORPIONII ÎȘI EXPRIMĂ SENTIMENTELE)

Horoscop Berbec

Berbecii ar trebui să se responsabilizeze mai mult, să lase deoparte gândurile și stările anxioase și să se axeze pe atingerea unor obiective profesionale, pe proiectele în care sunt implicați. Este o zi bună să-și pună ordine în ceea ce au de făcut, să-și stabilizeze niște convingeri, să-și clarifice niște nelămuriri, niște situații ce țin de bani sau chiar de relația cu partenerul de viață. Chiar și cei singuri pot să-și dea seama acum de unele aspecte și pot accepta un flirt, se pot lăsa cuceriți..

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur se pot simți mai hotărâți ca niciodată să se elibereze de niște constrângeri ale trecutului, mai ales dacă acestea au legătură cu o fostă relație, cu viața sentimentală. Alți nativi pot deveni hotărâți în a-și îmbunătăți stilul de viață și a deveni mai moderați, mai responsabili cu rutina zilnică. Este o zi foarte bună pentru a rezolva situații ce țin de bani și bunuri materiale, procese juridice, acte, plăți, returnarea datoriilor. Taurii își pot recăpăta încrederea în sine, își pot crește stima de sine.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt printre norocoșii zodiacului, date fiind aspectele astrologice care se petrec astăzi pe cer. Nativii au ocazia să-și consolideze relațiile de prietenie și chiar să facă un pas, acolo unde este cazul, de la prietenie la iubire. Profesional sunt susținuți să-și canalizeze energia către proiectele în care sunt implicați, să-și pună planurile în practică sau, cel puțin, să le dea o formă concretă. În cuplu se pot lămuri situații și relația se poate consolida.

Horoscop Rac

Nativii Rac au parte de aspecte favorabile în sectorul carierei și nu este exclus să primească o ofertă de colaborare. Pe de altă parte, vor avea mai mult curaj să ia frâiele în mână, să-și expună punctul de vedere, să discute despre ceea ce-i nemulțumește, să se lupte pentru obținerea unei funcții sau pentru a-ți atinge un scop profesional. Mai multă grijă la starea de sănătate, în special la odihnă și mobilitate.

Horoscop Leu

Leii au parte de aspecte favorabile în sectorul sentimental. Nativii pot discuta cu partenerul de viață tot ceea ce nu au discutat până acum, pot fi foarte răbdători cu acesta, axați pe rezolvarea problemelor cu maturitate și responsabilitate. Cei singuri au toate șansele să se îndrăgostească, însă nu o vor face sub focul pasiunii, ci sub criterii destul de serioase, practice și morale. Vor dori pe cineva cu care să se poată distra, dar să fie, de exemplu, și un bun părinte pentru viitorii copii.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de rezolvarea unor situații ce țin de bani și bunuri materiale, bunuri de patrimoniu, moșteniri, o sitiație ce ține de acte pentru locuință, asigurări, litigii. Au toată susținerea și în dialogul cu instituțiile autorizate, publice. Pot obține un credit imobiliar cei care îl așteaptă.

Horoscop Balanță

Balanțele au toate șansele să înceapă o nouă relație, mai ales fiind vorba de o persoană cu care au în comun tipare de gândire, concepții, sunt unite de aceleași principii de viață. Poate fi vorba și de persoane cunoscute într-o călătorie, deplasare. Horoscopul zilei le aduce ocazia unor lămuriri și în cuplu, ocazia de a se maturiza în relația cu partenerul de viață. Pot să-și facă planuri de viitor împreună și să aibă aceleași aspirații. Zi favorabilă deplasărilor, examenelor, negocierilor și interviurilor.

Horoscop Scorpion

Preocupările Scorpionilor sunt strict financiare, fie că este vorba de o situație care are legătură cu salariul, fie cu o comisionare sau cu banii partenerului de viață. Dat fiind că este un context ce o implică pe Venus, guvernatoarea relațiilor lor, s-ar putea ca nativii să se întrebe care sunt interesele materiale pe care partenerul de viață le are, implicit, nevoia de clarificare fiind și în legătură cu un partener de afaceri sau colaborator.

Horoscop Săgetător

Luna traversează zodia lor, iar Săgetătorii își revin din moleșeala ultimelor zile, însă sunt ajutați și de întregul context astrologic care le aduce curaj să-și afirme punctul de vedere, dorința de a clarifica lucrurile în jurul lor, în special fiind vorba de clarificarea vieții lor sentimentale. Dacă sunt într-o relație de început vor ști să o claseze, iar dacă sunt într-un cuplu cu vechime vor ajunge la un numitor comun. Faptul că sunt serioși, maturi și înțelepți în exprimare îi poate ajuta să cucerească mai ușor și șansele de a începe o nouă relație sunt foarte mari.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se ocupă cu multă seriozitate și responsabilitate de o situație ce ține de familie sau locuință. Posibil să fie nevoie de o investiție, o cheltuială în această direcție. Pe de altă parte, sunt posibile stări de spirit oscilante, momente în care emoțiile sunt mai intense și momente în care starea este apăsătoare și devin agitați și nervoși.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător au curaj să spună lucrurilor pe nume, însă o fac într-un mod serios, matur și responsabil. Se pot clarifica situații apăsătoare, care până acum nu-și găseau răspuns, însă important este ca nativii să deschidă subiectele acestea. Pe de altă parte, un banal flirt de acum poate aduce o cucerire, ocazia de a începe o nouă poveste de iubire.

Horoscop Pești

Luna le traversează sectorul carierei, iar acest aspect le va aduce Peștilor o mai mare nevoie de afirmare într-un cadru profesional. Pot prelua cuvântul, depășindu-și unele temeri legate de dialog, pot fi mai vocali pe chestiunile care vizează banii și salarizarea. Horoscopul zilei de 1 aprilie le cere să evite ascunzișurile și secretele și să dea dovadă de sinceritate.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2021)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *