Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dan Negru revine la Antena 1 cu un nou proiect. Când are loc premiera. Primele declarații

După o absență de aproximativ un an, Dan Negru revine pe micul ecran cu un nou proiect. Celebrul prezentator a dezvăluit când va avea loc premiera, dar și despre ce este vorba.

Dan Negru a apărut ultima dată la Antena 1 în cadrul emisiunii dintre ani. Acolo l-am putut urmări în cel mai lung program de Revelion din televiziune. Se știe că prezentatorul nu a mai avut niciun proiect de când au fost sistate filmările din cauza pandemiei, este vorba despre filmările emisiunii „Next Star”.

Iată că acum a făcut anunțul, chiar el a spus pe rețelele de socializare că are un nou proiect. Acesta este intitulat „Legendele cu Dan Negru” și se pare că va fi difuzat și la TV, dar și în mediul online. Conform declarațiilor făcute de prezentator, noul proiect va debuta pe 4 aprilie, de la ora 19.00, în cadrul știrilor „Observator” de la Antena 1.

Dan Negru, primele declarații despre noul său proiect

„«Apucă-te de arheologie, bunul meu. Caută-i pe ăia care au făcut lucruri, prea stai lângă toți neghiobii la TV», mi-a spus Albulescu cândva. Mi-au trebuit niște ani…. Toți neghiobii vorbesc, ăia care n-au nicio performanță sunt lideri. Eu însumi am stat lângă mulți neghiobi la TV…

Dan Negru revine la Antena 1 cu un nou proiect. Când are loc premiera. Primele declarații

Lansez «Legende», un proiect antiparastas. Suntem cei mai buni în parastase, ne amintim de unii doar în breking-news-urile dispariției lor. În rest, neghiobii… Televiziunea e parte din proiect. E începutul… Online va conta mult. Gheorghe Zamfir, Prunariu, Țeicu, Piersic… Unii care au dat, nu doar au primit”, a scris Dan Negru în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *