Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Amalia Năstase, apariție îndrăzneață la TV. De la 96 de kilograme a ajuns la 68: „Nici acum nu sunt mulțumită de cum arăt”

Amalia Năstase a început seria transformărilor în urmă cu aproximativ doi ani de zile. A slăbit aproape 30 de kilograme cu ajutorul unui stil de viață echilibrat și sănătos. Acum, aceasta afișează o siluetă mai suplă, poartă chiar și rochii îndrăznețe.

La 44 de ani, Amalia Năstase traversează poate una dintre cele mai interesante perioade din viața sa. E fericită alături de partenerul Răzvan, e mândră de performanțele copiilor, dar e și împlinită de schimbarea de ordin fizic din viața ei.

După aproximativ doi ani în care a adoptat un stil de viață sănătos, Amalia Năstase a apărut la TV și a mărturisit că a făcut multe eforturi pentru a da jos cele 30 de kilograme. De la 96 a ajuns la 68, dar își dorește să aibă 64.

„De doi ani încoace am mâncat doar de două ori zahăr. (..) Când îți e foame, bea apă, apoi să te gândești că vrei să slăbești. Pe mine înainte mă dureau genunchii, mă dureau coatele, toate de la apa reținută, te îngrași și reții și apă. (…) Mâncarea la care noi poftim nu e totul în viață. Poți mânca un măr, ceva. (…) Acum am 68 de kilograme, dar vreau să ajung la 64.”, a spus aceasta în emisiunea lui Teo Trandafir.

Amalia Năstase a avut și o apariție de invidiat. A purtat o rochie violet, mulată pe corp, cu un decolteu adânc. Așa și-a pus în evidență silueta de care nu e mulțumită încă.

„Nici acum nu sunt mulțumită de cum arăt”, a mai dezvăluit ea în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *