Alexandra Stan s-a combinat cu ex-„cumnatul” Biancăi Drăgușanu

Recent eliminată de la Survivor România, unde ar fi trăit un adevărat coșmar, Alexandra Stan își “încarcă bateriile” alături de ex-“cumnatul” Biancăi Drăgușanu, proprietar al unor saloane de videochat. CANCAN.RO a obținut imagini în exclusivitate cu celebra cântăreața și fratele “fostului” Biancăi.

După ce au ieșit împreună la terasă, iar nota a fost achitată, prompt, de companionul ei de 34 de ani, Alexandra Stan (31 de ani) a urcat în mașina acestuia. Proprietarul de saloane de videochat i-a deschis, galant, portiera cântăreței și, imediat ce au ieșit din parcare, a apăsat pe butoanele Lamborghini-ului Huracan LP 610-4 Spyder, care s-a „decapotat” ca la carte, pentru mai multă vizibilitate, într-o zi frumoasă de primăvară.

În urmă cu mai bine de o lună, Alexandra Stan își lua „la revedere” de la Faimoși și de la Războinici, după ce medicul i-a interzis să ducă lupta mai departe.

Alexandra Stan se reface după Survivor alături de fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu

A avut ghinion în dragoste, dar se pare că lucrurile s-au schimbat pentru ea. Alexandra Stan pare să simtă din nou fiorii iubirii și s-a cuplat cu nimeni altul decât „Cobra” Tate, fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu, cunoscut ca un prosper patron de studiouri de videochat. Cei doi nu se mai ascund de ochii curioșilor și s-au afișat acolo unde multe vedete preferă să-și petreacă timpul. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu noul cuplu al momentului!

Alexandra Stan pare că nu e deloc tristă în urma eliminării de la Survivor România, căci și-ar fi găsit persoana potrivită alături de care să-și petreacă timpul. (CITEȘTE ȘI: “EX”-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU SE “RĂZBOIEȘTE” CU POLIȚIA. ÎN CE STADIU AU AJUNS „OSTILITĂȚILE”)

Cel puțin, asta se observă în imaginile care-i au ca protagoniști pe Alexandra Stan și nimeni altul decât șmecherașul de oraș „Cobra” Tate, fratele lui Tristan Tate, ex-logodnicul Biancăi Drăgușanu.

Cei doi au profitat de vremea bună și au ieșit pentru a lua masa la „Casa di David,” dar nu oricum, ci ca două staruri. Ea a îmbrăcat un trench de culoare bej, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto, iar el, ca un adevărat „gentleman”, a purtat un costum de culoare bleu-ciel. „Cobra” Tate pare să o ducă foarte bine cu câștigurile pe care le obține de pe urma studiourilor de videochat pe care le „manageriază”, alături de fratele său. Atât timp cât fetele prestează bine, banii vin cu nemiluita.

Cum a reușit patronul de videochat să o impresioneze pe Alexandra Stan

La Casa di David, cei doi s-au comportat ca un adevărat cuplu. El, ca un gentleman, pentru a demonstra că îl țin buzunarele, a plătit nota și i-a smuls câteva zâmbete fostei faimoase de la Survivor, care a părut extrem de încântată.

La plecare, „Cobra” Tate a aplicat „rețeta” lui de a impresiona domnișoarele: cu bani mulți și mașini puternice. Așa se face că i-a deschis portiera Alexandrei Stan, dar nu a fost vorba de portiera unei mașini banale, ci a unui Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder, o bijuterie de aproximativ 300 de mii de euro, așa cum îi stă bine unui adevărat patron din industria pentru adulți. (NU RATA: SURPRIZĂ PENTRU BIANCA DRĂGUŞANU! FOSTUL “CUMNAT” S-A LOGODIT! VIITOAREA SOȚIE A FĂCUT VIDEOCHAT)

Alexandra Stan și „Cobra” Tate au ieșit să ia masa ca doi îndrăgostiți

Artista a urcat în bolidul de lux, iar, pentru ca peisajul să fie unul complet, „Cobra” Tate a decapotat, cu mișcări de scamator, bijuteria pe patru roți, după care a demarat din parcarea localului de lux unde cei doi mâncaseră cu puține minute în urmă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa