Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman, reacție după ce a fost criticată pe nedrept. „Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil”

La scurt timp după ce Oana Roman a anunțat că și-a internat mama într-un centru de recuperare, din cauza problemelor de sănătate, mesajele din partea urmăritorilor săi au curs lanț. Mulți au acuzat-o pe vedetă că și-a lăsat mama la azil. În realitate, lucrurile stau altfel.

Mioara Roman a fost însă diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată. Pentru că nu se mai descurca cu îngrijirea ei, Oana Roman a luat decizia să-și interneze mama o lună într-un centru de tratament.

Oana Roman, reacție după ce a fost criticată pe nedrept. „Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil”

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii.

Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea.

Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman, la Antena Stars, potrivit Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *