Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana Chivu, achiziție nouă! Blondina se mândrește cu un bolid de sute de mii de euro

Loredana Chivu este în culmea fericirii. Blondina a primit un bolid de lux, la volanul căruia a stat toată ziua. Fosta asistentă tv se mândrește acum cu un Lamborghini Urus nou nouț. Loredana le-a prezentat internauților noua achiziție și s-a declarat foarte mulțumită.

De la Mercedes S Coupe 560, Loredana Chivu a trecut la un Lamborghini Urus. Bolidul de lux nu a venit singur, ci însoțit de o mulțime de baloane roșii și un buchet imens de trandafiri. Blondina a fost extrem de încântată când a văzut noua mașină și le-a prezentat internauților fiecare colțișor. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, IPOSTAZĂ INCENDIARĂ PE INTERNET. BLONDINA ȘI-A „SUGRUMAT” SÂNII ÎN CEL MAI DECUPAT BODY)

„Sunt fericită, o nouă dragoste. Lamborghini Urus #2021”, a scris Loredana Chivu pe Instagram. Mai mult, blondina și-a anunțat fanii că are de gând să aducă îmbunătățiri serioase bolidului de lux și că în curând îl va duce la tunat.

Mașina Loredanei Chivu, mistuită de flăcări

Ar fi păcat ca noul bolid al Loredanei Chivu să aibă aceeași soartă ca fosta mașină, care a fost făcută scrum. În urmă cu un an, mașina Loredanei Chivu, un Mercedes GLE Coupe, a fost incendiată în comuna Bizighești, din Vrancea, de o femeie. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU, DEZVĂLUIRI CU OCHII ÎN LACRIMI! BLONDA A MĂRTURISITĂ CĂ SUFERĂ DE O BOALĂ GRAVĂ.)

Cea care a incendiat mașina blondine a intenționat să se răzbune așa că nu a stat pe gânduri și a făcut-o scrum. Se pare că la mijloc a fost vorba de o confuzie, însă paguba a fost făcută. Loredana Chivu îi împrumutase mașina fratelui ei, iar acesta a mers cu respectivul autoturism la o tânăra din Bizighești, bănuită că ar fi avut o relație extraconjugală.

Astfel, cea care a incendiat mașina a ajuns la concluzia că aceasta ar fi mașina amantei, fiindcă o văzuse în preajma acelui autoturism și a acționat imediat.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *