Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiul lui Florin Salam a venit la protestele anti-restricții

Sute de oameni au ieșit în stradă, după ora restrictivă impusă de autorități începând cu weekend-ul care tocmai a trecut. Între ei, chiar fiul celebrului Florin Salam, alături de câțiva prieteni. Asta în condițiile în care chiar unchiul lui, fratele artistului, a murit de COVID-19. CANCAN.RO vă prezintă imaginile cu Dani între protestatari.

Nelu Stoian, fratele manelistului, își pierdea viața pe un pat de spital, după mai bine de 70 de zile de chin din cauza virusului care a schimbat modul de viață al omenirii. A fost jale mare în familia lui Florin Salam, dar timpul le vindecă, ușor, ușor, pe toate, fie ele dramele de neînchipuit. Mărturie ar sta reacția lui Dani Stoian, nimeni altul decât fiul cântărețului de muzică de petrecere.

Tânărul avea să plece duminică seara la miting, alături de alți oameni nemulțumiți de restricțiile impuse de autorități, de unde a făcut un live de câteva minute. Iar CANCAN.RO are imaginile din mijlocul mulțimii care a scandal ”Libertate”, ”Ieșiți în stradă” și”România”. (CITEȘTE ȘI: ASTĂZI AR FI FOST ZIUA DE NAȘTERE A LUI EMI PIAN! CUM L-AU COMEMORAT DUDUIENII? FLORIN SALAM ȘI COSTEL BIJU AU CÂNTAT ÎN MEMORIA INTERLOPULUI. POLIȚIA A OPRIT EVENIMENTUL)

Și Adriana Bahmuțeanu a manifestat: a dat foc la mască

Manifest fără precedent din partea Adrianei Bahmuțeanu. Controversata jurnalistă a făcut un gest total neașteptat prin care a incitat la proteste în întreaga țară. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a dat foc măștii de protecție, chiar în stradă. Avea să se filmeze tot. De altfel, Adriana a menționat de nenumărate ori că măștile „ne protejează precum chiloții la viol”.

”Vreau să vă arăt astăzi cum arde această mască compusă în totalitate din plastic. M-am gândit să-i dau foc ca să vedeți și dumneavoastră cum arde, să vedeți ce purtăm noi la gură de un an de zile. Uitați-vă cum arde această mască, ce are în ea, numai plastic ordinar. Cu plasticul ăsta ordinar suntem noi obligați să mergem pe stradă în fiecare zi, să intrăm în magazine cu acest plastic ordinar.

Uitați-vă cum cad bucăți de plastic din această mască pe jos, este incredibil! Suntem obligați să purtăm nenorocirea asta la gură după ce că abia respirăm de poluare, suntem obligați să purtăm și plasticul ăsta nenorocit la gură. (NU RATA: Silviu Prigoană, atac dur la adresa fostei soții: „De doi ani, doamna Adriana Bahmuțeanu nu a plătit un leu”. Ce spune vedeta despre acuzațiile aduse)

Vreau să vă rog pe toți, mâine, sâmbătă, la ora 15, să ieșiți la protest, doar așa scăpăm de acest plastic la gură. Doar așa vom reuși să-i convingem pe guvernanți că n-au luat până acum nicio măsură, că nu fac nimic ca să ne protejeze, n-au făcut locuri noi la ATI, nu fac altceva decât să dea amenzi și să ne înfricoșeze.

Eu v-am mai zis, ne apără precum chiloții la viol. Masca asta nu este cea mai bună soluție. Soluția ar fi ca guvernanții să fie alături de popor, să ne protejeze și să facă ceva pentru noi, nu aceste măsuri pe care le iau ei, doar să ne amendeze, doar să ne omoare în spitale și în practică să nu facă nimic din ceea ce au promis. Ieșiți, oameni buni, peste tot, în orașele în care locuiți!”, a fost îndemnul Adrianei Bahmuțeanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *