Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Din ce face Claudia Pătrășcanu bani, după divorțul de Gabi Bădălău. Vedeta și-a deschis propria afacere

Pentru o lungă perioadă de timp, Claudia Pătrășcanu a fost mama cu normă întreaga. Cântăreața a renunțat la cariera muzicală și s-a dedicat celor mici. După divorț, artista a revenit în industrie, iar pe lângă asta și-a deschis și o nouă afacere.

În timpul mariajului cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu nu a trebuit să își facă prea multe griji pentru partea financiară. Fiul de milionar îi asigura tot ce avea nevoie, iar artista s-a concertat pe creșterea celor mici. Însă de când este o femeie singură și-a luat soarta în propriile mâini și a deschis o nouă afacere. (CITEȘTE ȘI: MAREA ÎMPĂCARE?! CLAUDIA PĂTRĂȘCANU ȘI GABI BĂDĂLĂU AU PETRECUT WEEKEND-UL ÎMPREUNĂ)

Claudia Pătrășcanu s-a întors în industria muzicală, însă cum din cauza pandemiei din acest domeniu nu se prea câștigă bani, artista s-a reorientat. Chiar înainte de divorț, cântăreața și-a deschis o afacere. Are un magazin de haine online, de care se ocupă singură.

Claudia Pătrășcanu, afacere online

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că hainele au fost mereu o pasiune pentru ea, așa că s-a gândit să exploreze acest lucru. Vedeta și-a deschis un magazin online, de care se ocupă în permanență. Își promovează singură afacerea pe rețelele de socializare, iar lucrurile par să meargă destul de bine. (VEZI ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU VORBEȘTE DESPRE RELAȚIA CU CEI DOI COPII AI SĂI, ÎN CONTEXTUL DIVORȚULUI: „NU-MI DORESC SĂ CREASCĂ ÎN MINCIUNĂ”)

„Pe lângă business-ul meu cel mai important, adică muzica, m-am gândit că trebuie să îmi ocup chiar tot timpul, să fac și altceva. M-am gândit la treaba asta cu hainele, pentru că mereu mi-a plăcut să pozez, să mă îmbrac. Poți să te îmbraci și mai accesibil și să arăți foarte mișto.

Acum fac naveta București-Constanța, 2 sau 3 zile mi le petrec aici pentru că fac un shooting, apoi am repetiții cu băieții, am și un eveniment seara. Și tot așa, sunt ocupată. Nu îmi place să stau și nu vreau să stau mai ales în perioada asta. Mă împart!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, într-o emisiune Antena Stars.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *