Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Antonescu, declarații despre Culiță Sterp după eliminarea ei de la „Survivor România”: „A zis să îmi rupă un picior ca să nu concurez”

Andreea Antonescu a revenit în România după eliminarea de la „Survivor România”. La prima apariție la TV după întoarcerea din Republica Dominicană a făcut declarații despre foștii ei colegi de echipă. A povestit o întâmplare neașteptată în care era implicat Culiță Sterp.

Andreea Antonescu a trăit una dintre cele mai intense experiențe din viața sa la „Survivor România”. A dormit pe podea, a mâncat foarte puțin. „Efectiv am făcut foamea”, a declarat artista.

Cântăreața nu a făcut față competiției mult timp, a fost eliminată și s-a întors acasă. I-a dus dorul fiicei, dar și prietenilor. Aceasta a apărut acum într-o emisiune televizată și a făcut declarații neașteptate despre Culiță Sterp, colegul ei de echipă de la „Survivor România”.

„A zis că ar trebui să îi rupem Andreei un picior ca să stea pe bancă, să nu concureze. Vreau să cred că e o glumă, eu am un simț al umorului dezvoltat. Mă așteptam la un pic mai multă verticalitate din partea lui”, a declarat Andreea Antonescu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Andreea Antonescu spune cine crede că va câștiga „Survivor România”

Andreea Antonescu s-a apropiat foarte mult de Elena Marin la „Survivor România”. Au devenit prietene, iar cântăreața speră că dansatoarea va câștiga competiția.

„E o dansatoare minunată, o fată muncitoare. I-am zis că sper să aducă trofeiul acasă”, a adăugat ea în aceeași emisiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *