Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adela Popescu și-a cerut iertare public față de Radu Vâlcan. E vorba despre copiii lor

Adela Popescu și-a cerut scuze public față de Radu Vâlcan într-o chestiune delicată legată de copiii lor. Prezentatoarea i-a dat dreptate soțului abia acum.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună doi băieței, iar al treilea este pe drum. Acum ceva vreme, prezentatoarea a dezvăluit că ea nu este o mamă stresată, se preocupă de creșterea și educarea copiilor, însă nu este așa de precaută precum el.

Cei doi s-au mutat într-o casă nouă, iar Radu Vâlcan a fost cel care a luat decizia de a asigura toate geamurile, mai ales cele din camerele copiilor. Ei i s-a părut exagerată ideea.

„Dacă mă vezi în parc, eu sunt singura mamă care nu se ridică de pe bancă. Ca idee. Eu nu mă ridic de pe bancă. Mie nu mi-e teamă. Ieri a căzut Andrei foarte rău. Nu s-a mișcat în mine nimic. L-am văzut că a căzut, primul lucru, l-am luat să văd cât de grav e. Nu era grav, era julit pe năsuc.

Dar mi-am dat seama că nu era nimic. Eu sunt stresată pe lucruri de nuanță, el e stresat, el a blindat casa, să ne înțelegem. Nu avem colțuri ascuțite în casă. La etaj, unul dintre coșmarurile lui este că ar putea să sară pe geam. (…) A pus niște încuietori la geam cu cheie”, spunea acum câteva săptămâni în podcastul lui Mihai Morar.

Zilele acestea i-a dat dreptate lui Radu Vâlcan și i-a cerut scuze. A procedat bine că a pus încuietori speciale la geamuri deoarece unul dintre copii, Andrei, a fost prins la fereastră.

„Vreau să îmi cer scuze public lui Radu Vâlcan că mi s-a părut exagerată măsura lui de a pune chei la toate geamurile de la etaj!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *