Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Magda Vasiliu trece prin momente delicate. Fiul fostei prezentatoare de la Prima TV și-a fracturat piciorul și a fost operat: „Va urma recuperarea”

Magda Vasiliu trăiește de ani buni în Italia, acolo și-a dus fiul la tratament după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit acum că trece printr-o nouă încercare: fiul a căzut, și-a fracturat piciorul și a fost operat. Încă nu a fost externat, iar ea știe că va urma o perioadă complicată de recuperare.

La doar 7 ani, fiul Magdei Vasiliu a fost diagnosticat cu cancer osos. Băiețul are deja 11 ani acum și trăiește în Italia, cu familia. Acolo a făcut chimioterapie, acolo merge la școală.

Magda Vasiliu a povestit un episod dureros pe care îl trăiește acum. Băiețelul a căzut de pe bicicletă, și-a fracturat piciorul și a fost operat de urgență.

„Mami, am căzut cu bicicletă, nu-mi mai pot mișca piciorul drept. Vino!” Și m-am dus la casa vecinilor, acolo unde Vlad plecase cu doar o jumătate de ora mai devreme. L am găsit pe jos, cu piciorul drept îndoit în mod nefiresc. Același picior la care are proteză. Nu știu când am sunat la salvare și nu-mi aduc aminte ce le am spus exact. Știu doar că în cinci minute au fost acolo, l au suit pe targă și am plecat spre spitalul din Viterbo. Acolo ne așteptau deja.. I-au făcut un test covid, apoi l-au adormit și l-au trimis la radiografie. Rezultatul: fractură de femur. La același picior…Mi se părea ireal. N-avea cum să fie așa. O doctoriță îmi spune: „Aranjăm acum transferul la Roma, la Bambino Gesu. Având în vedere istoricul lui medical e cel mai bine așa.”

Magda Vasiliu trece prin momente delicate. Fiul fostei prezentatoare de la Prima TV și-a fracturat piciorul și a fost operat: "Va urma recuperarea"

Și atunci mi-a venit în cap ideea cruntă că fractură lui Vlad ar putea fi una patologică. Că boală s-a întors. Că d-aia se grăbesc să ne trimită la Roma. Am completat mecanic toate documentele posibile…A venit elicopterul și chiar dacă mi era frică de muream de ideea de elicopter, de zbor, m-am așezat cuminte unde mi-au spus și am numărat minutele până la aterizare. 13, în total până la Roma. De aici, cu altă ambulanță, la spital…A intrat în sala, unde i-au făcut o intervenție premergătoare celei care a avut loc joi…Eram singură, la 3 dimineață în sala de așteptare de lângă blocul operator, sperând să fie bine…Atunci abia am realizat că plecasem în trening, fără ochelari, că n-aveam nicio haina de schimb, că mai aveam 9 la sută baterie, fără încărcător. Lăsasem tv-ul aprins, luminile la fel, animalele nemâncate, totul descuiat…Au urmat două zile oribile, însă joi, după operație, același medic care l-a operat și acum patru ani, a ieșit din sala și mi a spus că e totul ok. Că fractura a fost urâtă, dar că n-are legătură cu boală, nu e o fractură patologică, ci una traumatică. Și să stau liniștită.”, a declarat fosta prezentatoare pe Facebook.

Magda Vasiliu s-a temut pentru viața fiului care s-a accidentat chiar la piciorul la care poartă proteză.

Magda Vasiliu și fiul sunt încă în spital

Mama și fiul sunt încă în spital, așteaptă externarea. Aceasta a adăugat că sigur va urma o perioadă de recuperare, o perioadă dificilă, dar sigur vor face față.

„Acum așteptăm externarea pentru că evoluția lui Vlad e bună…Cam asta am făcut în ultima săptămâna…Bine măcar că s a făcut primăvară. Și că există oameni fără de care nu m aș fi descurcat zilele astea. Camelia Bordea , de exemplu…Vor urmă recuperarea, fizioterapia probabil…dar astea nu mă sperie nici pe mine, nici pe Vlad…Ne întoarcem la lacul nostru, la pisici, la căței..Vlad însă deja mi a spus: ” când o să pot, o să merg din nou cu bicicletă. Da’ mai ușor, așa…”, a mai spus ea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *