Ilie Năstase, mândru de reușitele fiicelor sale. Alessia a primit o bursă la Paris. Ce spune acesta despre Amalia. „Mama ei s-a ocupat de treaba asta”

Ilie Năstase este un tată mândru de copiii lui. Fata cea mare, din căsnicia cu Amalia, este elevă în clasa a XII-a și se pregătește să-și continue studiile la Paris.  Alessia va pleca în luna august în Franța, unde a primit o bursă la o universitate de prestigiu.

„Cum să mă simt altfel decât mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea.

 Nu am îndrumat-o
către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și
făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea.

Ilie Năstase și Ioana, încă actuala soție. Aceasta a depus recent actele de divorț

Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipa școlii. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni.

Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a povestit Ilie Năstase, extrem de mândru de fiica sa, pentru Click!

„Emma joacă foarte bine, am văzut-o pe teren, nu cred că își dorește să facă performanță. La școala la care învață i s-au prezentat mai multe opțiuni, dar ea a vrut în special fotbal.

Mi se pare că fata fostului fotbalist Adrian Ilie este profesoară acolo”, a mai mărturisit fostul tenismen.