Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop chinezesc pentru marți, 30 martie. Ziua este guvernată Foc Yin și de Bivol

Elementul sinelui Apă Yin va fi sub lupă, va fi în centrul atenției energiei din această zi și nu va fi chiar bine, deoarece va fi mai agitat, mai nervos, mai tensionat. Ceea ce poate duce la generarea unor conflicte. 

Elementul sinelui Apă Yang scapă de presiunea zilei anterioare în care a fost destul de greu și se bucură de susținerea astrelor în discuțiile cu colegii și cu familia. 

Zi tensionată, pentru Lemn Yang și pentru Lemn Yin 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin au și ele o zi destul de tensionată, în prima parte a zilei, pentru ca spre final, totul să se așeze așa cum își doresc. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin își doresc să împărtășească prietenilor provocările lor. Iar în relația cu șefii, cu autoritatea cuiva sau cu autoritățile vor să rezolve situații vechi și neîncheiate. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pâmânt Yin au o zi excelentă, în care pot avea beneficii financiare, fie prin primirea de bonusuri, fie prin restituirea unor bani pe care i-au dat cu împrumut cu mult timp în urmă și au uitat de ei. 

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin sunt nemulțumiți, observă doar ceea ce nu funcționează, doar ceea ce nu au și își doresc, se întâlnesc doar cu persoane cu care nu se înțeleg, mai ales în prima parte a zilei. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, nativii din an de Capră au o zi dificilă, plină de provocări, iar cei din an de Șobolan au o zi excelentă. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *