Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop 29 martie 2021. Săgetătorii pot rupe relații

Horoscopul zilei de 29 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător pot avea parte de tensiuni în relațiile de prietenie sau iubire și nu este exclus să se producă rupturi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Interesul Berbecilor rămâne în zona partenerială și relațională, acolo unde ieri a avut loc Luna Plină, un moment de maximă intensitate pentru nativi. Astfel, este posibil ca astăzi să apară fel și fel de situații care enervează nativii, care-i agită și le provoacă trăiri intense. Ar fi de preferat să nu se grăbească în niciun fel de decizii care vizează relațiile și contractele.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur pot resimți și astăzi efectele Lunii Pline de ieri, mai ales la nivelul sănătății. Sunt posibile dureri de cap, stări de agitație interioară, enervări bruște, care pot lua naștere din senin sau în urma unor contexte pe care altă dată le-ar fi gestionat altfel sau chiar ignorat. Insomniile sunt posibile în continuare. Posibile tensiuni și enerveri din cauze financiare.

Horoscop Gemeni

Gemenii se exprimă cu multă pasiune și intensitate, fie în plan sentimental, fie în plan creativ, artistic. De asemenea, sunt mai pasionali, mai dornici de flirt și mai dedicați activităților sportive sau micilor distracții pe care și le pot permite acum, dat fiind contextul restricțiilor. Posibil ca nativii să cadă mai uțor pradă unei tentații, mai ales de natură sentimentală.

Horoscop Rac

Pentru nativii din Rac, ziua dea stăzi este extrem de solicitantă, mai ales dacă trebuie să ia decizii legate de profesie sau legate de familie. În ambele direcții pot să apară provocări astăzi care să tensioneze nativii, să-i agite și să nu le dea prea multe variante de ocolire sau amânare. Atebție mai multă la imagine, la reputație, la menținerea și exercitarea unei funcții, maia les dacă implică responsabilități importante.

Horoscop Leu

Conflictele de opinii, discrepanțele majore între convingerile Leilor și cele ale interlocutorilor pot fi destul de intense și pot aduce tensiuni, maia les dacă este vorba de ședințe, interviuri, discursuri publice. Nativii pot intra mai ușor în contradicții cu cei din jur și pot fi destul de antipatici, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția cu pot fi mult prea direcți în exprimare, prea critici.

Horoscop Fecioară

Pentru cei născuți în semnul Fecioară ziua dea stăzi poate aduce tensiuni din cauza banilor. Nativii sunt nemulțumiți de un context financiar, fie legat de salarizare, fie legat de bunuri materiale pe care trebuie să le obțină sau poate legat de bani pe care-i așteaptă de la alții sau îi au de împărțit cu alții. Atebție la cheltuielile nefondate, impulsive sau emoționale.

Horoscop Balanță

Balanțele se află încă sub energia puternică pe care Luna Plină a revărsat-o în zodia lor, așa că ar fi de preferat ca astăzi să nu se agite prea tare, să nu intre în conflicte cu cei din jur și să nu încerce să-i schimbe pe ceilalți, să-i acuze sau să le facă reproșuri. Este posibil să aibă senzația că partenerul îi rănește, că asociații profită de ei sau, în general, că ceilalți sunt factor destabilizator pentru ei și liniștea lor emoțională.

Horoscop Scorpion

Scorpionii fac parte dintre nativii care resimt încă din plin efectele Lunii Pline de ieri, mai ales că aceasta s-a petrecut pe axa sănătății lor. Sunt posibile stări de agitație interioară, nervozitate, tensiune, iarscibilitate și dureri de cap. Posibil ca unele simptome ale unor afecțiuni cronice sau mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, să se resimtă mai acut acum.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să aibă grijă mai multă la prieteni și, în general, la relațiile de prietenie, la asociați și la cei cu care se află în proiecte de grup. Este posibil să fie dezamăgiți sau ei să dezamăgească, aspect care poate merge până la încheierea contactului. Contextul se poate răsfrânge și într-o relație de iubire. Nu sunt excluse despărțirile sau momentele în care unii nativi realizează că ceva s-a rupt între ei și persoana iubită.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni ziua de astăzi poate aduce unele tensiuni profesionale, în special cu superiorii, motiv pentru care tot ce ține de carieră trebuie să fie tratat cu responsabilitate și prudență. Pe de altă parte, este important să mențină în continuare un echilibru între casă și muncă și să nu exagereze în niciuna dintre direcții pentru a evita conflictele și reproșurile. Unii nativi pot simți un dor acut de familie, de părinți, de meleagurile natale.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător pot fi mai conflictuali cu cei din jur, fie pentru că își susțin cu vehemență punctul de vedere, fie că nu acceptă impunerile și ideile altora. Mai multă atenție la substraturile unui dialog, la miezul unei probleme pentru că există o tendință de superficialitate în multe cazuri. Totodată, atenție și la deplasări pentru că la nervi și agitație pot pierde atenția. Pe de altă parte, posibil ca niște aspirații să nu se contureze chiar așa cum își doresc ei.

Horoscop Pești

Pentru Pești, ziua de astăzi se menține sub aspecte mai puțin tensionate legate de bani, însă tot către acest sector va fi canalizat interesul nativilor. Sunt posibile nemulțumiri, decizii care nu-i avantajează legate de salarizare sau comisionare și tensiuni în cazul în care au de recuperat bani sau bunuri materiale de la alții. Horoscopul zilei de 29 martie îi sfătuiește să fie mai prudenți la cheltuielile pe care le fac.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *