Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Echipa Chirilă” s-a descurcat ca la Formula 1 în benzinărie

CANCAN.RO vă prezintă imagini unice, cu Tudor Chirilă și soția lui, “în tandem”. Celebrul jurat de la “Vocea României” și partenera lui își împart în mod exemplar sarcinile în cuplu. Iar episodul surprins în benzinărie spune totul despre “echipa Chirilă”. În timp ce cântărețul s-a ocupat de alimentare, „jumătatea” lui a rezolvat rapid “capitolul” curățenie. Totul a mers ca la o oprire exemplară la boxe, în cursele de Formula 1.

În imaginile obținute de Cancan.ro se poate vedea cu ochiul liber cât de bine se completează Tudor Chirilă cu partenera lui de viață. Chiar și într-un moment aparent banal, cei doi soți reușesc să facă o echipă perfectă și să eficientizeze timpul.

Au lucrat ca la carte

Aflați la o benzinărie pentru a alimenta autoturismul, Tudor Chirilă și Iulia au reușit să dea un bun exemplu privitorilor. În timp ce artistul a mers în interiorul stației de alimentare pentru a achita contravaloarea bonului, Iulia s-a ocupat de puțină curățenie.

Soția lui Tudor Chirilă s-a ocupat de curățenie

Îmbrăcată foarte lejer, într-o pereche de jeansi negri și un tricou oversized în aceeași nuanță, soția artistului a avut grijă ca fiecare ambalaj găsit în mașină să fie pus în coșul de gunoi. După ce fiecare și-a îndeplinit cu brio „atribuțiile”, s-au urcat în mașină și au plecat spre o destinație necunoscută.

(CITEȘTE ȘI: “COWBOY”-UL TUDOR CHIRILĂ A “DEFILAT” PRIN ORAȘ CU CIOCATE ÎNSTELATE ȘI GEACĂ “SUPER-COOL”, CU ÎNGERI, SCHELETE ȘI PISTOALE)

(VEZI ȘI: IRINA RIMES SPUNE TOT DESPRE RELAȚIA CU TUDOR CHIRILĂ: „AVEM O RELAȚIE FOARTE STRÂNSĂ”)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *