Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Oțil, primele declarații despre copil „Ne-a ieșit din prima”

Vestea momentului în showbiz a venit din partea lui Dani Oțil. Prezentatorul de la Antena 1 și logodnica lui Gabriela Prisacariu au anunțat că vor deveni părinți. Recent, acesta a făcut și primele declarații după marea dezvăluire de pe internet.

Astăzi, la Neatza cu Răzvan și Dani, viitorul tătic a fost întâmpinat cu felicitări de către colegii săi. Printre discuții, Dani a dezvăluit că știe sexul bebelușului, dar a oferit și detalii despre controversata poză cu burtica.

„N-am făcut 100 de poze ca să e iasă poza aia. Ne-a ieșit din prima. Una singură”, a dezvăluit Dani Oțil.

„Eu nu am făcut nimic, doar am stat”

Dani Oțil a mai făcut câteva declarații despre sarcină la prima oră a dimineții, când a început emisiunea de luni, la Neatza cu Răzvan și Dani: „Voiam să vă spun acum ceva timp, dar mi-a luat-o Smiley înainte. A scos o melodie și am și eu una, dar mai am două versuri la ea. În ziua de azi dacă nu faci ceva special, o statuie, nu există. Să mă felicitați când o să îl dau la facultate și nu o să fie un drogat, un tatuat, o vagaboantă. În fine, eu practic nu am făcut nimic, doar am stat.”

VEZI ȘI: Motivul pentru care Dani Otil nu a făcut un copil cu Mihaela Rădulescu: „Am simțit că i-am încurcat viața”

Marele anunț: Dani Oțil va deveni tătic

Atât Dani Oţil, cât şi iubita lui, au publicat o poză neașteptată, în care burtica Gabrielei este vizibilă, semn că sarcina este destul de înaintată. „Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil… Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre… Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă şi bebeluşii insule… Pentru toţi…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta şi se vor face speculaţii. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oţil, postat sub poza logodnicei sale.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *