Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este Raisa Chiribuță, cel de-al nouălea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11. Alexandra Dinu i-a luat prin surprindere pe toți. „A fost fabulos”

Raisa Chiribuță are 11 ani, este din Craiova și a primit cel de-al nouălea Golden Buzz, la Românii au talent, în ediția de vineri, 29 martie. Alexandra Dinu a trimis-o pe fetiță direct în semifinală, fără să stea prea mult pe gânduri.

„A fost ceva fantastic, a fost fabulous. Este incredibil. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la „Românii au talent”, a spus Alexandra Stan, care a apăsat butonul auriu.

Vezi VIDEO cu momentul Raisei, de la „Românii au talent”

Momentul uluitor de dans a convins-o pe Alexandra Dinu să apese butonul de Golden Buzz, spre suprinderea colegilor jurați care nu se așteptau ca vedeta să fie atât de hotărâtă. „Cine a apăsat? Nu îmi vine să cred”, a spus Andi Moisescu.

Despre Raisa Chiribuță

Pasiunea ei cea mai mare e gimnastica acrobatică. Sora mai mare, de 16 ani, făcea gimnastică și a vrut și ea. La inceput i s-a părut foarte complicat și cu multe elemente, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

Face gimnastică deja de 5 ani. Spune că sportul de performanță e greu și că
trebuie să te mai abții de la a mânca nesănătos.

Spune despre ea că e răsfățată și foarte emotivă. Când intră într-o încăpere
cu mulți oameni necunoscuti, se blochează. La preselecții a uitat dansul, dar a
improvizat și a scos-o la capăt. 

Grupul Art Of Robots, al optulea Golden Buzz de la „Românii
au talent”

Grupul Art Of Robots este format din patru dansatori din Kârgâstan și au primit cel de-al optulea Golden Buzz de la „Românii au talent”, în ediția de vineri seara, 23 martie. Andi Moisescu a fost cel care i-a trimis în semifinală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *