Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 50 de fete din showbiz super-curajoase, care au făcut plajă fără sutien

Doamnelor, dar mai ales domnilor, CANCAN.RO vă prezintă un inedit Top al vedetelor care au renunțat la inhibiții, dar și la sutien. Din clasament nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu ori Loredana Groza. Vă atenționăm că imaginile +18 cu celebritățile din România în timp ce fac topless… pot dăuna cardiacilor.

Vedetele noastre iubesc nisipul, marea şi soarele, astfel că în fiecare an îşi programează vacanțe pe plaje mai mult sau mai puțin celebre. Iar noi, cu nostalgie, am făcut retrospectiva verilor încinse.

Fie că au fost înzestrate de Mama Natură cu forme demențiale, fie că au ținut diete și au făcut exerciții fizice în perioada pandemiei… un lucru este cert! Frumoasele celebre și-au afișat, cu nerăbdare, trupurile fără cusur în cel mai frumos anotimp al anului.

Așa că am decis să trecem în revistă cele mai incendiare ipostaze topless în care au fost surprinse reprezentantele sexului frumos.

Loredana Groza, bust impozant și… natural

În timp ce unele vedete au trecut pragul medicilor esteticieni pentru a avea un bust mai generos, altele au fost mai norocoase și se pot lăuda cu sâni naturali impozanți. Printre acestea, se numără și Loredana Groza, care… fără doar și poate nu putea să lipsească din topul nostru.  (NU RATA: TOP 40 SEXY-VEDETE “CU MASCĂ, FĂRĂ MASCĂ”. PE CE LOCURI SUNT INNA, VICA BLOCHINA ORI DANIELA GYORFI)

La 50 de ani, Loredana Groza arată ca la 30! Ce-i drept, artista trage din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. Conștientă, de altfel, de atuurile sale, îndrăgita cântăreață nu ezită să se pozeze în ipostaze uneori năucitoare. Multe voci susțin că vedeta ar fi trecut pragul medicului estetician pentru un bust generos, însă Loredana Groza a infirmat zvonurile subliniind că tocmai la nivelul bustului nu avea nevoie de bisturiu.

Iar din topul inedit nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Denisa Tănase, Mihaela Rădulescu ori Andreea Tonciu. GALERIA FOTO vă așteaptă! Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care au renunțat la inhibiții și la sutien. (VEZI ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN GENUNCHI LA PLAJĂ)

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *