Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Reacția Mioarei Roman, după ce fetele sale au decis să o interneze într-un centru pentru vârstnici. „Probabil că o să ne împărțim această sarcină”

Zilele trecute, Oana Roman a dezvăluit că a luat decizia de a-și interna mama într-un centru pentru vârstnici. Acum, sora acesteia, Catinca Roman, a făcut noi declarații despre schimbarea din viața lor.

Catinca Roman a povestit la Antena Stars cum se simte mama ei, după ce a fost internată în acest centru.

„Mama va veni punctual de azi înainte aici. Pentru a-și îmbunătăți mobilitatea. O să vină și acasă, va sta și aici. Mama e bine, e foarte încântată, i se pare super frumos și abia așteaptă să înceapă tratamentele și să fie bine.

Pentru că în ultima vreme a stat mult în casă și chiar își dorește să își îmbunătățească starea de sănătate.

Acum suntem aici și este extrem de încântată. Probabil că o să ne împărțim această sarcină și o să fie bine, pentru că și Oana este destul de ocupată, atunci o să o ajut și eu cât pot”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Mioara Roman a ajuns la vârsta de 80 de ani și în ultima perioadă a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. Oana Roman, fiica sa, a decis să o ducă într-un centru pentru vârstnici, acolo unde va avea parte de tratamente speciale și de toată atenția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *