Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Oțil va deveni tătic pentru prima oară! Gabriela Prisăcariu este însărcinată

Dani Oțil va deveni tătic pentru prima oară! Prezentatorul TV a făcut marele anunț pe conturile sale de socializare, în stilu-i caracteristic.

Relația dintre Dani Oțil și sexy-manechina Gabriela Prisăcariu a rămas, multă vreme, ferită de privirile curioșilor. Timpul a trecut, iar cei doi sunt acum mai fericiți ca niciodată.

Și asta pentru că… prezentatorul TV va deveni tătic pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu este însărcinată, iar din fotografia publicată de Dani Oți i se vede burtica de graviduță în toată splendoarea. Fotomodelul pare să fie în primul trimestru de sarcină. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL NU SE RIDICĂ (FIZIC) LA ÎNĂLȚIMEA IUBITEI! FILMĂRI SUPER-TARI CU PREZENTATORUL DE LA ANTENĂ + MANECHINA)

Prezentatorul TV a dat vestea pe conturile sale de socializare, în stilu-i caracteristic. Mesajul haios a stârnit zâmbete, iar fanii n-au contenit cu urările de bine la adresa viitorilor părinți.

”Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…

Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…

Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…

Pt toți…

hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil
Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede ?, a scris Dani Oțil pe conturile de socializare.
Gabriela Prisăcariu este însărcinată

Dani își dorea un copil

Dani Oțil mărturisea în urmă cu ceva timp că își dorește să devină tată. Familia este extrem de importantă pentru el și iată că visul i s-a îndeplinit. (CITEȘTE ȘI: FOTOGRAFIA CARE A INCENDIAT INSTAGRAMUL! CE AU PUTUT FACE DANI OȚIL ȘI IUBITA LUI PE PLAJĂ ÎN MALDIVE! MIRCEA BADEA NU A MAI REZISTAT)

”Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil pentru o publicație din România.

Pandemia le-a anulat nunta

La începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei, Gabriela Prisăcariu, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de reflectoare, inelul mult-așteptat. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL ȘI SEXOASA LUI IUBITĂ TRĂIESC PERICULOS. AVEM DOVADA CĂ NU SE PROTEJEAZĂ DELOC)

Din cauza pandemiei de coronavirus, însă, cei doi au amânat nunta.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *