Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bălan, strigăt de ajutor pentru o fetiță grav bolnavă! „Copilăria ei a fost compromisă”

Andreea Bălan este una dintre persoanele publice care întotdeauna a dat dovadă de empatie. Vedeta s-a implicat în câteva cazuri sociale și a încercat să ajute cum poate. Așa a făcut și de acesta dată, când le-a solicitat ajutorul fanilor pentru o fetiță grav bolnavă.

Andreea Bălan este mămică și înțelege cât de dureros este pentru un părinte să își vadă copilul cum suferă. Vedeta încearcă să ajute cât mai multe persoane poate, iar pentru asta nu de puține ori postează pe paginile personale cazurile sociale care-i sunt prezentate. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN LASĂ DE ÎNȚELES CĂ ESTE PREGĂTITĂ FIE MIREASĂ. MESAJUL BULVERSANT AL ARTISTEI: „SUNT ÎNDRĂGOSTITĂ”)

De data aceasta este vorba despre o fetiță pe nume Andreea, care are numai trei ani și a fost diagnosticată cu epilepsie, iar mai apoi medici au depistate și niște leziuni pe creierul micuței. Andreea are nevoie de ajutor, iar artista a fost impresionată de cazul fetiței.

„Săptămâna viitoare trebuie să plece cu un avion privat medical în Italia dar însă costurile ajung la 13000 de euro.Andreea Teușan are doar 3 ani și 7 luni și este din Sibiu. Copilăria ei a fost compromisă de diagnosticul cumplit pe care l-a primit acum 2 ani La această vârstă, vorbim despre perioada bucuriilor, a imaginaţiei, despre o lume deschisă spre iubire și frumos, în care totul este posibil. În loc să se bucure de această perioadă frumoasă, de aproximativ un an și jumătate, micuța Andreea se luptă cu o boală grea și chinuitoare, care-i pune în pericol viața.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Andreea Teusan) al copilului pentru care faceți donatia!”, este mesajul distribuit de Andreea Bălan.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *