Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

În toamnă putem renunţa la mască dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm

Premierul Florin Cîţu a făcut câteva previziuni pozitiv. Printr-o postarea pe rețelele de socializare, acesta a spus că am putea renunța în mod oficial la mască, toamna viitoare, dacă oamenii înțeleg importanța vaccinului și merge în număr cât mai mare să se imunizeze.

Florin Cîțu s-a arătat optimist. Acesta a subliniat importanța respectării restricțiilor și mai ales cea a vaccinării. Conform celor mai recente date CNCAV, peste 1,8 milioane de români s-au vaccinat până în prezent cu unul din cele trei vaccinuri aprobate: Pfizer, Moderna şi AstraZeneca. (CITEȘTE ȘI: FLORIN CÎȚU, DESPRE CRIZA LOCURILOR LA ATI: ”SUNT RESURSE NECESARE PENTRU A CREȘTE NUMĂRUL DE PATURI”)

„2 milioane de oameni vaccinați anti-COVID, adică 10% din populație, până la sfârșitul lunii martie, în România.

În acest weekend vom ajunge la primul million de români vaccinați cu prima doză. Sunt veștile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecție. Dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii.

Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creșterea numărului de infectări și să îmbunătățim situația din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!”, a scris Florin Cîțu.

(VEZI ȘI: PREMIERUL FLORIN CÎȚU, DESPRE IMPUNEREA UNEI CARANTINE: „AM CONSTATAT ÎN ULTIMA VREME O RELAXARE NEPERMISĂ”)

2 milioane de oameni vaccinați anti-COVID, adică 10% din populație, până la sfârșitul lunii martie, în România.

În…

Publicată de Florin Cîţu pe Sâmbătă, 27 martie 2021

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *