Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imaginea cu Cristina Cioran însărcinată în cel de-al doilea trimestru. Vedeta a stârnit reacții în rândul admiratorilor. „Arăți foarte bine”

Cristina Cioran are 43 de ani și este pentru prima oară însărcinată. Vedeta a făcut anunțul în direct la „Vorbește Lumea”, zilele trecute, iar astăzi a postat o imagine în care își etalează mândră burtica de gravidă, într-o rochie scurtă.

Reacția admiratorilor a venit imediat și mulți au felicitat-o pentru cât de bine arată în această perioadă. „Arăți foarte bine. Nu te-ai îngrășat deloc”, „Foarte bine aleasă această ținută”, „Felicitări. Se vede că ești fericită. Radiezi”, au comentat internauții.

Imaginea cu Cristina Cioran însărcinată în cel de-al doilea trimestru. Vedeta a stârnit reacții în rândul admiratorilor. „Arăți foarte bine”

„Eram la birou, am făcut un test, iar lui (n.r. – iubitului) i-am dat un mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit mult, nu știu dacă ne-am pregătit. E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii.

Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău.

Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc”, a spus ea în direct la „Vorbește lumea”, zilele trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *