Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fratele lui Răzvan Raț, la un pas de moarte din cauza COVID-19

Familia lui Răzvan Raț, celebrul fundaș al naționalei României, a trecut prin momente delicate din cauza crizei epidemiologice, iar unele dintre rudele ex-fotbalistului s-ar fi temut de o tragedie. Surse din anturajul fostului internațional au declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că fratele lui Răzvan, Ciprian Raț, a dus un război greu cu virusul SARS-CoV-2.

Conform dezvăluirilor făcute de apropiați de-ai lui Ciprian Raț, acesta a dezvoltat o formă severă de COVID-19, iar medicii s-ar fi temut chiar că nu va supraviețui. Rugăciunile din partea rudelor, dar și eforturile specialiștilor l-au ajutat să câștige lupta pentru viață, ne-au mai precizat aceleași surse.

Nu doar fratele lui Răzvan Raț s-a infectat cu noul coronavirus, ci și părinții lor; Victorița și Ion Raț au fost depistați pozitiv în urmă cu aproape un an. Inițial, au fost tratați la spitalul din Slatina, însă, ulterior, cei doi soți au fost aduși în Capitală și internați la Spitalului Clinic Colentina.

Ajutor de nădejde pentru fratele mai mic

În vârstă de 45 de ani, Ciprian Raț administrează terenurile de tenis pe care fratele lui le deține în București. El a participat la mai multe competiții sportive, iar, în urmă cu doi ani, a reușit să obțină un trofeu, de care a fost tare mândru, după cum puteți vedea în imaginea din stânga colajului de mai jos. (Vezi și: Imagini de colecție cu Răzvan Raț și soția lui! Iulia s-a născut în Ucraina și i-a dăruit fostului fotbalist român o fetiță)

Ciprian Raț (foto stânga) a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 și, din nefericire, în timpul „războiului” purtat cu maladia, el a dezvoltat o formă gravă. Răzvan Raț, alături de fiica și superba lui soție (foto dreapta) © Facebook

Potrivit apropiaților, Ciprian Raț ar fi avut, în trecut, probleme legate de jocurile de noroc. Astfel, s-ar fi împrumutat la cămătari pentru a acoperi anumite datorii, dar fratele mai mic cu șase ani l-ar fi „salvat” până la urmă. Ciprian Raț este căsătorit și are un copil.

Părinții lui Răzvan Raț, afectați de COVID-19

În iulie 2020, Victorița și Ion Raț, părinţii fostului internaţional, au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus și au avut nevoie de internare la spitalul din Slatina, unde administrează hotelul pe care fiul lor mai mic îl dețin. Pe 15 iulie 2020, mama lui Răzvan Raț s-a prezentat la unitatea medicală din oraș, pentru că avea simptome compatibile cu COVID-19. La câteva zile distanță, soțul ei s-a testat, iar rezultatele au fost pozitive. (Citește și: Incendiu la hotelul fostului fotbalist Răzvan Raţ, din Slatina. Turiștii, evacuați)

La un moment dat, cei doi soți au fost transportați la Spitalului Clinic Colentina din București, unde au primit terapia specifică. Potrivit unor declarații făcute de Ion Raț, atât el, cât și soția lui s-au confruntat cu febră, tuse seacă, oboseală, semne ale afectării pulmonare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *