Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dezvăluirea făcută de soția lui Silviu Prigoană, după 5 ani de căsnicie. Mihaela, detalii din viața de cuplu. „Este mai vulcanic”

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în urmă cu aproape cinci ani și au o căsnicie discretă. Până acum, cei doi au evitat să dea prea multe detalii despre viața de cuplu. Mihaela a făcut dezvăluiri neașteptate despre soțul ei, dar și despre părinții acestuia.

„Primii ani au fost puțin așa… până s-a acomodat, fără soție. Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună.

El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui.”, a spus Mihaela Prigoană, la Antena Stars.

Soția lui Silviu Prigoană a vorbit și despre momentul în care i-a cunoscut pe părinții afaceristului.

„Cred că Silviu seamănă mai mult cu mama, dar are foarte mult și de la tatăl lui. Tatăl lui este un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic.

Eu când am venit în 2015 la București și am venit acasă la Silviu, el era acolo împreună cu soțul ei și făceau niște controale medicale și când m-a văzut, am stat puțin, am povestit și mi-a spus un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, niște cuvinte foarte frumoase «Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine.

Mi-ar plăcea foarte mult să rămâi aici». A fost o femeie foarte minunată.”, a mai declarat soția lui Silviu Prigoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *