Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Dacă nu ai pile, te mănâncă viermii”

„Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeași curte. A zis prima dată că e racit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat și i-a zis: A sunat fata la Salvare și i-au zis să aștepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas.

A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt și în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta. Nu găsești nici un loc la spital. La Victor Babeș nu erau locuri, am apelat la doctorița Monica Pop și apoi l-am sunat pe domnul Ceaușu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea mori”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click!

Soțul Elenei Merișoreanu suferă de diabet

.„Când l-am dus era grav, nu mai putea să respire. Când a ajuns la spital și a văzut cum stau oamenii pe holuri, pe paturi, a zis că eu de aici nu mai ies! Nu l-au intubat, i-au pus mască și este pe perfuzii. E de șapte zile internat, acum e în stare mai bună”, a mai spus solista.

VEZI ȘI: ELENA MERIȘOREANU, DEZVĂLUIRI DUPĂ MOARTEA CORNELIEI CATANGA: „ȘI SOȚUL EI ARE COVID!”

Elena Merișoreanu: „Și nepoatele mele au luat Covid de la școală!”

Familia artistei nu e prima dată când se confruntă cu infecția SARS-CoV-2.  Nepoata Elenei Merișoreanu, Beatrice, a avut o formă ușoară de Covid, dar și nepoatele cele mici, Alessia și Rebeca, au luat virusul chiar în prima zi de școală.

„Nepoata mea a avut și ea Covid și ne-a făcut teste la toți. Fetițele, când le-a dus în școală prima zi, au luat Covid. S-au jucat nițel pe afară, nici nu au intrat în clasă și au luat virusul. Aia mare de 9 ani a făcut temperatură, roșu în gât, a vomitat. La cea mică a fost mai ușor, vine la mine și îmi zice: Nu le mai ducem la școală”, a mai spus Elena Merișoreanu.

CITEȘTE ȘI: REACȚIA HALUCINANTĂ A SAVETEI BOGDAN, DUPĂ CE ELENA MERIȘOREANU I-A REPROȘAT CĂ A DANSAT LA BARĂ: ”CÂND O VĂD, O SCUIP ÎN OCHI”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *