Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cosmin Stanciu, de la „Survivor România”, declarații neașteptate despre Jador: „Ne seacă de energie cu glumele proaste”

Discuțiile în echipa Faimoșilor de la „Survivor România” se pare că nu au ajuns la final. Cosmin Stanciu face declarații în competiție la adresa colegului său Jador. E nemulțumit din cauza comportamentului concurentului.

Toți Faimoșii de la „Survivor România” luptă pentru marele premiu, dar și pentru micile recompense puse în foc, fie alimente, fie mese încărcate, fie deserturi delicioase. Cu toate acestea, membri echipei nu se înțeleg perfect, de multe ori au existat tensiuni, discuții, certuri aprinse între ei.

Cosmin Stanciu de la „Survivor România” s-a remarcat de-a lungul jocurilor grație puterii lui, agilității sale, de fiecare dată a adus puncte echipei. Nu este foarte vocal, însă de data aceasta a făcut declarații neașteptate. Acesta a vorbit despre Jador, despre comportamentul pe care acesta îl are în competiție. L-a făcut „vampir energetic”. Nu este singurul concurent cu această părere, și Elena Marin crede la fel.

„Este ca un vampir energetic, ne seaca de energie aproape de fiecare data cu glumele lui proaste”. Mai mult, Zanni îl caracterizează pe Jador în termeni și mai duri: „Poți să fii tu cel mai scârbos, cel mai needucat, cel mai mitocan, dar nu ești cu mine, vere…”

Jador și-a sărbătorit ziua de naștere în Republica Dominicană

Faimosul Jador, de la „Survivor România”, a împlinit 26 de ani, departe de cei dragi, dar luptând cu toate forțele în cel mai intens reality televizat, pentru a demonstra că are toate calitățile necesare unui adevărat supraviețuitor.

Mama acestuia mărturisește că dorul de acesta o copleșește, însă iubirea și toată aprecierea de care se bucură faimosul din partea fanilor săi, manifestate prin mii de mesaje pe rețelele sociale, o fac să tresară de bucurie. „Mă gândesc la el mai mult ca niciodată, pentru că este departe de noi. Văd atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic. Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește. Asta îmi dă un impuls să merg mai departe, să îmi treacă de dorul lui”, a spus mama lui Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *