Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce scrie pe crucea Corneliei Catanga + De ce a fost criticat fiul artistei

Moartea Corneliei Catanga a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au cunoscut-o și au apreciat-o. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cântăreața supranumită „regina muzicii lăutărești” a fost înmormântată, sâmbătă, în mare grabă, în prezența puținilor oameni care au putut să participe la funeralii. Pe ultimul drum, artista a avut parte și de o dispută, chiar cu puține momente înainte de a fi coborâtă în mormânt.

Înmormântarea pe repede înainte a Corneliei Catanga a stârnit astăzi numeroase controverse. Artista a fost condusă pe ultimul drum de o mână de oameni care au putut participa la funeraliile sale. Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, nu s-au dezlipit de lângă sicriul cântăreței.

La căpătâiul Corneliei Catanga au fost însă și „discuții”. Fiul artistei, Alexandru, a fost criticat de internauți pentru că s-a prezentat la înmormântarea mamei sale într-un trening închis la culoare.

CITEȘTE ȘI: CE MENIU SOFISTICAT A AVUT CORNELIA CATANGA, LA NUNTA CU AUREL PĂDUREANU

O femeie a aruncat bijuterii din aur, pe sicriul Corneliei Catanga

La înmormântarea Corneliei Catanga, imediat după ce sicriul a fost coborât în pământ, o femeie a făcut un gest care  șocat pe toată lumea.

Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, femeia a aruncat cu bijuterii din aur peste sicriul Corneliei Catanga, în timp ce acesta era coborât în cavou. Din păcate, din cauza restricțiilor și a faptului că a fost testată pozitiv, artista nu a avut parte de înmormântarea pe care o merita. Sicriul acesteia a fost însoțit de o mână de oameni.

(NU RATA: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE CORNELIA CATANGA ȘI NELU PLOIEȘTEANU! TEAMA COMUNĂ A CELOR DOI. „A ÎNCEPUT SĂ NE FIE FRICĂ”)

Loredana Groza, mesaj emoționant pentru Cornelia Catanga

Printre artiștii care au rămas șocați la auzul veștii morții Corneliei Catanga se numără și Loredana Groza. Astăzi, imediat după înmormântarea cântăreței de muzică lăutărească, aceasta a postat un mesaj emoționant în social media, amintindu-și cu drag și nostalgie de momentul în care cele două au concertat împreună.

Cornelia Catanga și Loredana Groza, concert împreună

„Am cântat prima oară pe scenă alături de Cornelia Catanga în anul 2000, în concertul Agurida, regizat de regretatul Ducu Darie. A fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit vreodată pe scenă.

Talentul uriaş, vocea, carisma, frumuseţea şi hazul Corneliei nu se pot compară cu nimeni şi nimic! Îţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai dăruit ca Artist şi Femeie, Regină a muzicii lăutăreşti!

Te voi păstra în inima mea… Adio, Cornelia dragă…”, a fost mesajul postat de Loredana Groza, pe Instagramul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *