Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anca Țurcașiu, curtată de bărbați mult mai tineri decât ea după divorț. „Mi s-a întâmplat și azi, și ieri”

Anca Țurcașiu a trecut recent print-un divorț din care a învățat multe. Acum e o femeie mai puternică, mai ambițioasă, se iubește mai mult. Artista în vârstă de 50 de ani a mărturisit că după separarea de soț e curtată de bărbați foarte tineri.

Anca Țurcașiu radiază la 50 de ani. Chiar dacă a divorțat, aceasta e fericită, a găsit echilibrul de care avea atâta nevoie. Artista e împlinită atât din punct de vedere spiritual, cât și fizic. A devenit vegană, face foarte mult sport și are grijă la orele de somn.

Cântăreața are și un fiu de 22 de ani de care e tare mândră. Nu s-a ferit să recunoască că bărbați foarte tineri îi fac acum curte, chiar tineri de 20, 25, 30 de ani.

„Da, mi s-a întâmplat, fără să știe câți ani am. Mi s-a întâmplat și azi, și ieri, e ceva firesc. Treaba asta mă face să mă simt bine, normal, cine nu s-ar putea bucura de atenția cuiva, de gândul bun care vine spre tine. E normal să fim apreciați.”, a transmis Anca Țurcașiu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Anca Țurcașiu e pregătită de o nouă poveste de iubire

Cântăreața de 50 de ani a mai povestit că acum nu trăiește încă o poveste nouă de iubire, dar este pregătită.

„Da, sunt pregătită. O spun cu toată ființa. Nu, acum nu sunt într-o relație. Dar primăvara este un anotimp propice pentru a primi aceste sentimente”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *