Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un clan ardelean declară „război” fraților Corduneanu

E mega-scandal între clanurile interlope din Moldova și din Ardeal! Amenințări cu moartea cum rar s-au mai văzut, prinsori pe 200.000 de euro pentru cine rămâne în picioare. CANCAN.RO are detaliile „războiului” pe cale să înceapă și în care sunt implicate două dintre cele mai cunoscute grupări de acest gen din România, Corduneanu din Iași și Barcsa din Reghin. 

Vasile Corduneanu a avut o reacție la un live făcut de celebrul interop Vandam, iar de aici a pornit un adevărat război al clanurilor. ”Fac un anunț și eu, pentru Vandam Smântână: pe cine ai bătut tu? N-ai dat un pumn, n-ai dat o palmă. N-ai spart un balon”, a fost introducerea dintr-un ”discurs” presărat mai mult cu injurii greu de suportat de timpanele unui om normal. (CITEȘTE ȘI: FARAONU DE LA MADRID VS. NELSON MONDIALU)

Vasile Corduneanu s-a luat de Vandam și a trezit mânia clanului din Reghin, care a reacționat imediat

Doar că asta a trezit nemulțumirea membrilor unui clan din Reghin, cămătarii Barcsa. Câțiva dintre ei s-au strâns la masă și au avut, la rândul lor, o reacție violentă față de Corduneni. Introducerea a fost elegantă, dar ironică apoi. ”Bună seara, vreau să fac și eu un video pentru Adriana Corduneanu și Vasilica Corduneanu. Vasilico, Adriano, frate-miu a distribuit live-ul lui Vandam. Și eu l-am distribuit, toată România l-a distribuit. Dar tu ai vrut să ajungi direct la noi! Cu ce drept și în ce calitate l-ai sunat aseară pe frate-miu, Vasilico?”, a fost începutul furtunii venite dispre Reghin.

S-au încins clanurile interlope: ”Îți făceam 300 de buzunare în 45 de secunde!”

Din cele spuse în video de interlop, Vasile Corduneanu l-a amenințat pe fratele lui, motiv pentru care a venit cu o provocare la care trebuie să răspundă în 24 de ore. O bătaie în doi, cu o miză uriașă. ”Ai 24 de ore să răspunzi la provocarea asta. Să te bați cu fratele meu. Că dacă mă sunai pe mine, cu mine te băteai. Eu veneam și-ți făceam 300 de buzunare în 45 de secunde. Vasilico, ai vrut să ajungi direct la noi, cu ce drept ne-ai înjurat, Vasilico… Adriano? Ai înjurat în masă, toată România, Constanța, București, Focșani, Galați, Brăila, Craiova, Vâlcea… Ardealul! Toată țigănimea. Cu ce drept înjuri toți țiganii, în masă? Noi avem frați moldoveni pe care-i respectăm, îi iubim”, a tunat interlopul.

Unul dintre membrii clanului din Ardeal a reacționat imediat, punându-i la punct pe Corduneni

Care a continuat discursul, unul lung, e drept, și foarte amenințător. ”O să ne vedem față în față și atunci o să vă bat. Din momentul ăsta ai război cu noi. Ți-ai pus tot Ardealul în cap. Zdreanță penală! Te-ai dus la pușcărie pentru 400 de euro. Ai fost cu mine la Gherla… Voi n-ați făcut nimic, păi sunteți pregătiți să muriți? Adriano, ai la dispoziție 24 de ore să răspunzi la provocarea asta.

Să te bați cu frate-miu. Pun 200.000 de euro dacă poți să-l bați. Adriano, Vasilico, pun 200.000 de euro pun să răspundeți la provocare, să-l bați pe frate-miu, pe care l-ai sunat aseară! Te iubesc dacă-l bați, dar ăla, care are doar 19 ani, vă bate de la cel mai mic la cel mai mare”, a încheiat nervos fratele celui sunat de Corduneanu. (NU RATA: CUM S-A „ÎNMUIAT” „SPAIMA INTERLOPILOR” ÎN FAȚA UNUI NEVOIAȘ DESCULȚ. „NU MAI PLÂNGE, ÎȚI DAU ȘOSETELE MELE”)

Cine sunt interlopii din clanul Barcsa din Reghin

Membrii clanului de cămătari Barcsa din Reghin sunt tartori în oraș! Amenințările lor întreceau orice închipuire. Le spuneau victimelor lor că le scot plămânii, ficatul, că le leagă de vii în spatele mașinilor și că le violează fiicele minore. Din mărturiile a zeci de persoane vătămate, care se împrumutau și ajungeau să plătească de zeci de ori mai mult, reiese că acești cămătari făceau legea în Reghin.

Membrii clanului mafiot din Ardeal i-au provocat pe Corduneni

Procurorii DIICOT aveau să strângă dovezi uluitoare, prezentate la acea dată de Vocea.biz. Clanul Barcsa a reușit să transforme viața a zeci de oameni într-un calvar: unii tresăreau la auzul claxoanelor mașinilor care treceau pe stradă, acesta fiind un semn că vin cămătarii, alții au fost mutilați sau au scăpat mutându-se din oraș, de frică. Dintre toate mărturiile, cea mai șocantă este cea a unui tânăr a cărui mamă a murit de cancer, deoarece nu și-a permis tratamentul: aproape toți banii ajungeau la șeful cămătarilor, care știa despre boala femeii. (AFLĂ AICI: CUTREMUR ÎN CLANUL CORDUNEANU. „BELEAUA” ÎȘI AMENINȚĂ NEPOATA: “O SĂ-I BAG PICIOARE PE GÂT” + REPLICA MAMEI INTERLOPULUI)

Ca mod de operare, era de ajuns ca victimele să împrumute câteva sute sau mii de euro, apoi ajungeau să plătească zeci de mii. Dobânzi pentru întârzieri sau termene stabilite aleatoriu. Când „datornicii” ajungeau în imposibilitate de plată, mașinile, terenurile sau chiar casele acestora ajungeau la cămătari.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *