Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Trauma fără margini suferită de Cornelia Catanga înainte să moară în mâinile medicilor: “Familia este îndurerată”

Înainte să părăsească această lume, Cornelia Catanga a trăit o traumă fără margini… Iar la amalgamul de sentimente care i-a copleșit sufletul și mintea a contribuit enorm și criza epidemiologică din cauza căreia artiștii au rămas fără concerte și, implicit, fără banii pe care erau obișnuiți să îi primească. Regretata artistă are un fiul cu soțul ei, Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga, marcată de o traumă înainte să moară în mâinile medicilor

Mariajul Corneliei Catanga alături de Aurel Pădureanu s-a destrămat în timpul pandemiei de coronavirus, iar în toamna anului trecut, artistul a anunțat oficial despărțirea. Problemele apărute în relația celebrului cuplu a marcat-o foarte mult pe îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească. Iar faptul că divorțul era tot mai aproape să se producă a măcinat-o luni în șir…

Azi, 26 martie 2021, inima talentatei artiste s-a oprit pentru totdeauna pe un pat de spital, unde se afla după ce a contractat virusul SARS-CoV-2.

“Este ora 5:30. Astăzi, 26 martie 2021, a încetat să mai bată inima marei artiste CORNELIA CATANGA!! Echipa de doctori de la spitalul Universitar București a  făcut tot ce au putut să o salveze! Familia este îndurerată!!! Dumnezeu să îi odihnească sufletul atît de bun!! Sincere condoleanțe!!” este mesajul scris Nicolae Păun, liderul Partidei Romilor Pro Europa, pe contul său oficial de Facebook.

Descoperă și: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, în lacrimi pentru Nelu Ploieșteanu: “Să facă Dumnezeu o minune cu el”

Cornelia Catanga ar fi fost înșelată de soțul ei: “Am dovezi! O să spun la momentul potrivit”

Deși nu și-au vorbit multă vreme, după ce au decis să se despartă la începutul anului trecut, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au locuit în aceeași vilă. Potrivit unor dezvăluiri făcute de artistă, printre motivele despărțirii s-ar număra și infidelitatea.

“Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a declarat Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Soția lui Aurel Pădureanu a fost prijinită moral de copiii pe care cântărețul îi are din prima căsătorie; Nicoleta și Costel au încercat de mai multe ori să-i împace pe cei doi parteneri.

Știre în curs de actualizare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *