Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Marilena, fosta concurentă de la „Survivor România”, a spus cine crede că va câștiga competiția. „E o persoană care își dorește cu adevărat”

Marilena nu mai face parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România”. Nu s-a mai simțit în stare să continue competiția și a fost descalificată. Acum, ea a făcut declarații despre persoana care își dorește să câștige.

Marilena Cuciurean a fost sinceră și a dezvăluit că ea îl vede pe Albert marele câștigător de la „Survivor România”. De asemenea, și pe Marius Crăciun îl vede printre finaliști.

Surpriza vine abia acum, iată ce dezvăluiri a făcut despre Elena Marin, cea care i-a fost adversară în concurs.

„Mi-aș dori să câștige Albert, nu pentru că îmi este prieten, ci pentru că este o persoană care chiar își dorește cu adevărat să câștige. Cred că sunt șanse să fie un câștigător și de la Faimoși, băieții sunt buni, dar și Elena Marin este o luptătoare. Și Marius Crăciun, concurentul cel nou are șanse.”, a declarat Marilena conform click.ro.

Marilena, fosta concurentă de la „Survivor România”, a spus cine crede că va câștiga competiția. „E o persoană care își dorește cu adevărat”

Marilena a fost eliminată din competiția „Survivor România”

În ediția din 18 februarie, la „Survivor România” s-a luat o decizie radicală, iar anunțul a fost făcut de prezentatorul emisiunii. După ce Alexandra Stan a părăsit competiția, la sfatul medicului, Marilena Cuciurean a decis și ea să se retragă din Republica Dominicană, drept urmare a fost descalificată.

„Mai devreme erai o figură extrem de compusă, care anunța trăiri intense. Ce se întâmplă?”, a întrebat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, Survivor României.

„Vreau să fiu sinceră, exact cum am făcut-o și până acum. În fiecare zi, de două săptămâni, nu mă mai regăsesc. Nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng încontinuu. Este foarte greu ce trăiesc eu în momentul de față aici și psihic am decăzut foarte mult. Ieșirea pe care am avut-o la consiliu, în loc să fiu bucuroasă, nu am putut să mă bucur de acel premiu, să spun așa, pentru că eu nu mai vreau să mai continui.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *