Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana Groza a ignorat criticile și a ieșit din casă nemachiată

Loredana Groza (50 de ani) pare că traversează una dintre cele mai bune perioade din viața ei și, tocmai de aceea, nu o atinge nimic. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde publică multe imagini în ipostaze sexy. Deși fanii ei o critică uneori pentru pozele pe care le postează pe Instagram, care nu ar fi „potrivite” pentru o persoană de vârsta ei, diva este mai relaxată ca oricând. Ba chiar are „curaj” să iasă pe stradă nemachiată.

CANCAN.RO a întâlnit-o recent pe artistă, în timp ce se afla în mașină, pe stradă. Așa cum se poate observa cu ochiul liber,  Loredana nu poartă pic de machiaj, iar acest lucru o face să fie greu de recunoscut.

Vedeta nu mai seamănă aproape deloc cu „varianta sa” din tinerețe, iar acest lucru se datorează, cel mai probabil, nu doar trecerii timpului, ci și intervențiilor estetice pe care le-ar fi făcut.

(VEZI ȘI: Fotografia care a incendiat internetul! Loredana Groza, în mijlocul unei telenovele? ”Dumnezeu e darnic!”)

Marea transformare a Loredanei Groza

Cum privește operațiile estetice

Chiar dacă a fost criticată pentru că ar fi apelat des la medicii esteticieni, Loredana Groza se simte bine în pielea ei. Cu toate acestea, artista nu a recunoscut niciodată că a fost la „bisturiu” și susține că modul în care arată se datorează sportului și vieții sănătoase.

„Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» .

De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mănânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu pentru publicația feminis.ro.

Copilăria Loredanei Groza

Loredana Groza s-a născut pe data de 10 iunie 1970 la Onești, județul Bacău. A început să cânte de la vârsta de 3 ani, pasiunea sa continuând în timpul școlii primare și al liceului.

În 1977, în clasa I a jucat în mai multe piese de teatru, una dintre ele (intitulată „Problema problemei”), fiind montată pe scena Casei de Cultură din Onești. Printre pasiunile sale din școala generală s-au numărat (pe lângă muzică, fiind în corul școlii din clasa a V-a ), handbalul și învățătura. Pentru meritele sale, Loredana a fost aleasă comandantă de unitate. A participat la olimpiade școlare, obținând locul I la faza pe țară la disciplina limba română.

(NU RATA: Loredana Groza, imagini XXX, într-o rochie trasparentă total, din Maldive! Cântăreața o ține într-o continuă vacanță)

A fost și este pasionată de „toate materiile care te ajută să-ți dezvolți o gândire armonioasă”. Fiind pasionată și de poezie, este acceptată în cenaclul literar „Sburătorul”.

A studiat vioara timp de 8 ani (de la vârsta de 6 ani până la vârsta de 14 ani) și a urmat cursuri de balet. Primele aprecieri au apărut la „Forumul Național al Pionierilor”. Loredana avea doar 14 ani atunci când a participat la concursul de muzică „Steaua fără nume”. Iar restul e deja istorie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *