Irinel Columbeanu susține că incendiul de la vila din Izvorani a fost pus intenționat: „A fost un furt deghizat”

Irinel Columbeanu face declarații la cinci luni de la incendiul care a avut loc la fostasa vilă din Izvorani. Are o teorie pe care o susține cu tărie.

În urmă cu cinci luni de zile, mai exact pe 31 octombrie 2020, fosta vilă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani a fost cuprinsă de flăcări. Se pare că incendiul ar fi pornit de la subsolul casei și a cuprins apoi parterul și etajul. Din fericire, la momentul izbucnirii focului, nimeni nu mai locuia în vila cu 15 dormitoare.

Casa nu-i mai aparținea lui Irinel Columbeanu încă din 2009, iar aceasta era scoasă la vânzare, pentru 3,9 milioane de euro, sau la închiriere pentru 15.000 de euro pe lună.

Acum, Irinel Columbeanu susține că a fost vorba despre un incendiu provocat. El crede că a fost un „furt deghizat”, totul pentru frescele de mare valoare din locuință realizate de Sabin Bălașa.

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă…Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc.

Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate.”, a susținut Irinel Columbeanu la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Irinel Columbeanu: „Vila de la Izvorani nu era asigurată”

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câştigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câştiga nimic de pe urma acestui incendiu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o şi puţin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte aşa cum era.”