Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini cu soția și fiica lui Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Actorul s-a căsătorit în 2015

Dan Bordeianu are 44 de ani, iar din 2015 este căsătorit cu
Teodora, femeia care i-a dăruit o fetiță. Actorul și familia lui locuiesc în
casa din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl
actorului, iar după decesul acestuia, Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele.

Eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând”, a spus Bordeianu, potrivit VIVA.

Actorul s-a căsătorit în mare secret cu Teodora, în 2015. „Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât.

Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul Lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă”, a mărturisit Dan Bordeianu, atunci.

Dan Bordeianu s-a apucat de sculptat

În timp ce mulți artiști și-au transformat pasiunea într-un business, Dan Bordeianu a făcut din „jocul cu lemnul” un hobby relaxant, iar multe dintre piesele lui ajung în casele colegilor de scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *