Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Doliu in sportul romanesc. S-a stins fostul impresar Dumitru Tudor

Doliu in sportul romanesc. Dumitru Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul romanesc, a decedat. Acesta era internat in spital de la data de 9 martie, cand a fost diagnosticat cu COVID-19.

S-a stins din vaita fostul impresar Dumitru Tudor, zis “Ciorba”

Dupa doua saptamani de chin, Dumitru Tudor a decedat la spitalul Sfantul Pantelimon, din Bucuresti. Anuntul a fost facut de ProSport, care scrie ca fostul om de fotbal avea plamanii afectati in proportie de 70%.

“Dupa un an in care credeam ca am scapat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Sa dea Dumnezeu sa scap cat mai repede”, era mesajul postat de Dumitru Tudor pe Facebook, dupa ce a aflat ca a fost depistat cu COVID-19.

Dumitru Tudor a fost printre primii impresari romani, dupa Revolutie. Acesta a fost jucator la echipe precum Rapid, Sportul, Delta Tulcea sau Progresul. Dupa retragere si in paralel cu cariera de agent, “Ciorba” a fost conducator si investitor la cluburi ca Autobuzul Bucuresti, redenumita ulterior Rocar, si Rapid.

Anul trecut, in luna septembrie, familia Tudor a trecut printr-un alt moment foarte dificil. Mirela, fiica impresarului, a decedat in Franta, mai scrie sursa citata.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *