Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alex Velea, despre „foamea” din industria muzicală: „Ne batem pe o pâine mică în perioada asta. Suntem toți bârfitori”

Alex Velea și-a spus părerea despre industria muzicală din care face parte chiar și el. A afirmat că nu politicienii sunt cei mai falși, ci artiștii. Își susține părerea cu tărie.

Alex Velea a ocupat primele pagini ale ziarelor în urmă cu ceva vreme, când s-a despărțit profesional de bunii lui prieteni, de Mario Fresh și Lino Golden. Nu mai cântă împreună, nu se mai întâlnesc, au luat-o pe drumuri separate.

Acum, artistul în vârstă de 36 de ani spune că nu face politică, dar îi crede pe artiști mai „falși” decât pe politicieni.

„Eu nu vreau să par superficial, nici nu fac politică, nici nu știu ce înseamnă abrevierile alea, partidele, nu mă interesează, sunt șoarece de studio, stau închis în studio, stau cu familia mea cât pot de mult, dar stau departe de televizor, de radio, de orice, așa că nu știu ce se întâmplă exact.

Cum am crezut că în politică sunt mulți falși, eu cred că cei mai mulți sunt în arta asta, în industria muzicală. Cele mai nebune personaje. Au combinat cumva muzica cu teatru, serios. Suntem niște bârfitori toți, real, dar nu vreau să notă discordantă. Suntem toți, ne place bârfa.

Susținerea nu e reală niciodată, are mereu în spate ceva, o altfel de dorință pe care o evidențiezi sau nu o evidențiezi. Toți vor ceva, te ajută, dar apoi vor ceva. Prietenia e cu procente. Suntem prieteni, dar am 15%, 20% din orice…Toți sunt extrem de pragmatici în industria asta.”, a declarat artistul în interviul de pe canalul de Youtube Până la Zaț.

Alex Velea, despre "foamea" din industria muzicală: "Ne batem pe o pâine mică în perioada asta. Suntem toți bârfitori"

Alex Velea, despre „foamea” din industria în care activează

În pandemie, și Alex Velea a avut de suferit. Nu a mai susținut concerte, nu a mai avut evenimente private. Acum a vorbit despre „foamea” din industrie.

„Ne batem pe o pâine mică în perioada asta. S-au făcut fel de fel de dubioșenii și cu indemnizațiile în perioada asta și oamenii au înnebunit. Nu vreau să discut despre asta. În perioada asta fel de fel de oameni și-au arătat fața, ne-am certat între noi, ne-am zis, ne-am reproșat diverse lucruri.

Mă gândesc că pandemia ne-a dezumanizat. M-am certat cu multă lume, m-am văzut nevoit să mă cert cu multă lume. Am fost nevoit să renunț la niște false prietenii. Așa a fost anul, a trebuit să fac curățenie.

Acum e mai bine, totul e curat, aerul e mai proaspăt.”, a adăugat cântărețul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *