Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Reacția lui Tavi Clonda, după ce Maria Constantin a spus despre soția lui că este rea și are probleme cu greutatea. „Lumea caută scandal, pe noi nu…”

La câteva zile după ce Maria Constantin a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță că Gabriela Cristea are probleme cu greutatea și a susținut că fostul ei soț i-a spus despre ea că este rea, Tavi Clonda a reacționat.

În emisiunea lor de la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, a apărut și reacția lui Tavi Clonda.

„A sunat cineva că cică a fost Maria Constantin la o emisiune și a zis că am fost și grasă și rea și urâtă.

Ce să comentez asemenea inepții? Ai auzit, iubire? Ți-ai luat o nevastă grasă și urâtă și rea! (…) Nu mă afectează”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

„Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea’ cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează.

Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc”, a transmis Tavi Clonda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *