Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Marian Râlea e actor, dar a absolvit Liceul de Construcții. „În timpul studenţiei şi după mai făceam câte un ban zugrăvind case”

Marian Râlea e actor consacrat, a jucat într-o mulțime de piese de teatru și seriale de televiziune. Puține detalii se știu despre trecutul său, despre perioada adolescenței, a studenției. A dezvăluit cum făcea un ban de buzunar zugrăvind case.

Marian Râlea apare acum în serialul de la Antena 1 și foarte rar e prezent în emisiuni de televiziune. Rar vorbește de viața sa de dincolo de scenă, de familie și de începuturile sale.

Acesta a absolvit Liceul de Construcții, chiar dacă a devenit actor. A mărturisit că zugrăvea case pentru a câștiga bani.

„Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie. Mi-a prins bine Liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case”, a spus el pentru okmagazine.ro.

Marian Râlea a vândut felicitări pe Lipscani

Celebrul actor a făcut și armata. De la colegii de acolo a învățat să picteze. A făcut mărțișoare, dar și felicitări pe care le vindea în centrul Bucureștiului.

„Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine!

Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere. Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare”, a adăugat el în același interviu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *