Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dorian Popa și-a făcut o nouă intervenție estetică. Vrea să aibă un chip perfect la 32 de ani

Dorian Popa a recunoscut că acordă o mare importantă felului în care arată, așa că face des sport, are grijă la alimentație și vizitează și cabinetele medicilor esteticieni. Recent, artistul în vârstă de 32 de ani și-a făcut o nouă intervenție estetică.

E unul dintre cei ai iubiți cântăreți de la noi, dar și unul dintre cei mai apreciați vloggeri.

Este foarte activ pe rețelele de socializare, zilnic postează pe Facebook, pe Instagram, pe Youtube, mai nou și pe Tik Tok. Nu se ferește loc să vorbească despre viața personală, acesta a oferit mereu detalii despre familia sa, despre trecut, despre copilăria dureroasă.

La 32 de ani, Dorian Popa și-a conturat deja o imagine, este iubit de multe domnișoare pentru fizicul lui. Face mult sport, are un stil de viață sănătos. Cu toate acestea, cântărețul vizitează și cabinetul medicului estetician. Recent a făcut o intervenție estetică, medicul i-a corectat mandibula. Acesta e fotografiat pe scaun în timp ce are fața injectată.

Medicul lui a transmis pe Instagram: „Poţi obţine profilul perfect prin sculptarea mandibulei și augmentarea bărbiei: această procedura are rolul de a mari şi de a crea un echilibru la nivelul fetei prin corectarea unei structuri mandibulare deja existente.

Pentru a obţine rezultate naturale, augmentarea se realizează în acord cu trăsăturile şi geometria feţei”. Se pare că medicul i-a sculptat mandibula și i-a augmentat bărbia cântărețului.

Dorian Popa câștigă 40.000 de euro pe lună din rețelele de socializare

„ Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea.

Trebuie să cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *