Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum să alegi pantofi adecvați pentru fete

Pantofii sunt o parte importantă a garderobei unei femei. Pentru domnișoare, ei sunt, de asemenea, extrem de importanți, dar nu numai datorită modei și esteticii, ci și datorită creșterii corespunzătoare a picioarelor și a mersului. Copiii sunt foarte activi, iar pantofii lor ar trebui să fie confortabili și funcționali.

Există o mulțime de tipuri și modele în magazine, dar atunci când alegeți pantofi este bine să respectați câteva reguli de bază: în ce condiții vor fi utilizați, determinarea corectă a numărului, calitatea și stilul adecvat.

Primii pantofi ai micilor prințese sunt întotdeauna extrem de frumoși și plini de culoare. Mai degrabă, aceștia sunt un element atractiv pentru îmbrăcămintea bebelușului. Cu toate acestea, atunci când fetele încep să facă primii pași, experții sfătuiesc să nu uite că pantoful ajută la modelarea piciorului copilului. Picioarele plate, de exemplu, se datorează adesea tălpiculor “greșiți” în copilărie.

Pentru domnișoarele mari, selecția este mai complicată, deoarece, în același timp, cerințele mamei și tatălui pentru pantofi confortabili trebuie să fie satisfăcute de dorințele fiicei pentru modelele moderne, colorate și cu aplicații ale personajelor preferate.

Varietatea modelelor din rețeaua de vânzare cu amănuntul este determinată de diferitele tipuri de pantofi și de producători. Pentru comoditatea părinților, în magazine și pe paginile lor online, modelele oferite sunt împărțite în următoarele tipuri: papuci; balerini; papuci și sandale; espadrile; cizme, pantofi eleganți, adidași și pantofi sport de alergare, teniși pentru bebeluși.

Cum se determină numărul corect de încălțăminte pentru copii?

Fie că sunteți în căutarea de pantofi pentru școală, grădiniță, sport, joacă sau o ocazie formală, acestea trebuie să aibă numărul potrivit. Principala regulă pentru a o determina este că distanța dintre deget și vârful pantofului trebuie să fie de un centimetru – un centimetru și jumătate. În acest fel, degetele de la picioare vor fi libere, iar acest lucru este important pentru buna dezvoltare a piciorului. Este mai ușor să judecați dacă reușiți să vă puneți degetul în spatele călcâiului, așa că veți fi sigur de alegerea corectă.

O altă modalitate de afla numărul corect este de a lua tălpicii de la pantofii vechi, pe care îi puteți pune în noua pereche.

Talpa anatomică – o garanție de confort

Oriunde micuța domnișoară poartă pantofii, este de dorit ca modelul să aibă talpă anatomică. Acest lucru va asigura confortul zilnic al picioarelor copiilor și modelarea corectă a piciorului în creștere. Este bine ca domnișoarele să aibă pantofi ușor de încălțat și descălțat. Astfel, copilul va învăța să se servească mai repede, mai mult, acest lucru este necesar pentru modelele care sunt pentru sport, jocuri sau pentru grădiniță, școală.

Lucrul bun este că majoritatea producătorilor se bazează tot mai mult pe curelele cu velcro pentru modelele pentru copii. Acum predomină tipurile cu tălpi antiderapante și zone cauciucate pentru a proteja picioarele fragile de răni. La modelele de iarnă, rezistența la apă și căldura pantofului sunt importante.

Filtrarea companiilor de design în e-shopping vă ajută, de asemenea, să facilitați selectarea articolelor dorite. Liderii în bunuri pentru copii sunt preferați datorită calității și stilului lor dovedit, conformității cu standardele internaționale.

Încălțăminte pentru copii – ușor de întreținut

Indiferent de tipul de încălțăminte pentru copii, aceasta ar trebui să fie ușor de curățat și de întreținut. Este bine să fie confecționate din piele naturală, cauciuc de înaltă calitate, imitație de piele întoarsă și textile sintetice, care reprezintă clasa înaltă de materiale din producția celor mai bune modele.

La pantofii pentru fete, culorile și designul sunt decisive în alegere. Fundițele și capsele sunt un accent la modă în modelele de primăvară-vară. Pietricelele decorative, stelele, inscripțiile și accentele de brocart sunt un hit absolut la modelele sportive pentru fete.

Imprimeurile “cuceresc” și moda pentru copii, dominând motivele florale și cele ale filmelor și personajelor preferate. Tălpile respirabile și parfumate sunt din ce în ce mai solicitate, la fel ca pantofii cu lumini LED și reflectorizante pentru siguranță în întuneric. Nu mai puțin relevante sunt elementele decorative – catarame și ornamente sclipitoare – un mare accent pentru ținuta oricărei mici prințese.

Mai multe sugestii pot fi găsite la Kidso.ro, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru copii. Produsele oferite sunt de calitate dovedită a producătorilor mondiali și bulgari.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *