Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce le răspunde Claudia Pătrășcanu copiilor atunci când întreabă de tatăl lor. „Nu-mi doresc să crească în minciună”

Claudia Pătrășcanu a fost astăzi invitată la „Vorbește Lumea”, unde a vorbit despre situația în care se află din cauza divorțului de Gabi Bădălău, dar și despre cum le explică celor doi băieți ai lor lipsa tatălui, care nu le este mereu aproape.

„Le răspund cât pentru vârsta lor ca să înțeleagă. Eu mi-am spus mie așa, ca părinte, cum am crescut eu și cum aș vrea să crească și ei, nu-mi doresc să crească în minciună.

Ce le răspunde Claudia Pătrășcanu copiilor atunci când întreabă de tatăl lor. „Nu-mi doresc să crească în minciună”

Dacă îi crești în minciună, atunci când vor afla adevărul nu vor mai știi ce să creadă și să înțeleagă și atunci mă vor trage la răspundere. Ei știu de acum câțiva ani.

Le explic cât pentru vârsta lor, de 6 și 4 ani. Întrebări au început deja să curgă”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni TV.

„Încă traversez această perioadă grea. Nu e finalizată. Încă sunt în acest divorț complicat, destul de complicat. Tot avem înfățișări. Sper să se finalizeze într-un final.

Totuși ne plimbăm de un an și 8 luni prin sălile tribunalelor. Probabil totul o să se sfârșească într-un final. Totul are un început și un sfârșit. Eu m-am înarmat cu răbdare, cu putere, cu credință și totul se rezolvă”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *